|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
bilalaydac |
İletim - 18/06/2006 : 13:43:19 2 all skil+ 40 all resiztans + 5 all atribues veren amulet için herşeyi verebilirim. verbileceğim itemler şunlar: bir tane stone of jordan.(lvl 29) bir tane kiras tiara guardian başlık(lvl 77) gul-ıst-Io-zod runelar.(ve daha düşük runelar) bir tane sacred armor(defense 1843)(lvl 75) ve aklıma gelmeyen değerli itemler...
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
bilalaydac |
İletim - 31/10/2006 : 12:21:58 listeme yeni itemler eklendi buriza kyanon die bi crossbow buldum bunu da weririm.. iki tane unique jewel (biri lighting, biri posion ) arreat face barbar başlığı %35 enhanced damage ve 15 life veren bir jewel yaw yokmu bu amuletten kimsede deli olcam yaw skill ve res. sorununu ancak böle çözebilirim lütfen olan varsa haber wersin.. msn= bilal_aydac@hotmail.com |
bilalaydac |
İletim - 18/10/2006 : 20:10:19 ayrıca itemlerimin hiç biri hileli değildir ve hileli item de istemiyorum.. |
bilalaydac |
İletim - 17/10/2006 : 18:10:52 arkadaşlar maras amuleti için vereceğim itemler çoğaldı. ben sorc la oynadığım için pala, barbar ve amazon itemleri işime yaramıyor. size verebileceğim itemleri sıralayayım yine:
damage reduced by %20 veren bir kalkan(lwl 70, 1 soketli) kira's guardian tiara başlık (al res 65, cannot be frozen, lwl 77) grisworld başlık 3 soketli grisworld zırh 3 soketli tangrouls ( yanlış yazmış olabilirim) eldiven ve zırhı tal rasha amulet bi tane oculus bi tane stone of jordan ring bi tane raven frost ring (cold absorb %15) bi tane spiderweb sash (1 all skill, slov missiles falan filan, lvl 80) bi kemer var elimde adını unuttum (damage reduced by %13, replenish life 10) thundergod kemer (lighting absorb , cart, curt ) andriel başlık var ligting absorb weriyo ve bissürü özelliği daha var. grandfather colosus blade ( barbarların istediği bu olsa gerek elimde bi tane war eğer maras amuletinin yanında bi kaç küçük şey daha veren olursa bunu da weririm) light sabre (lighting absorb, damage mamage falan) liddles wall kalkan (1 all skill, renegerate mana falan. elimde 3 tane war iki tane werebilirim bundan) skin of vipermagi die bi zırh (1 all skill, al res 30, cart ,curt ) elimde bi zırh daha var adı aklımda deil( 1 all skill, replenish life 10, cannot be frozen) gul-ist-sol-zod-fal-um-Io-pul-lum-lem runeler( ve daha düşük runeler. istemediğiniz kadar rune,skul ve gem verebilirim) baldrog skin die bi zırh var(1 all skill, epey bi vitality karaktere bağlı olarak, cart,curt) duriel zırh var (aklımda kalan tek özelliği cannot be frozen olması :S) heraklin crest shako(2 all skill, 2 all atribues, damage reduced by %10, life ve mana ) aldurs botları frostburn muydu neydi bi eldiven magefist eldiven (1 fire skill falan weriyo) 1 masteries barbar charm ı 1 martial asasin charmı elimde daha ismini bilmediğim bi çok item var. ama size dediğim gibi ben sorcla oynuyorum ve kılıç kalkan hiçbir işime yaramıyor. elimde 12 tane depo karakterim var ve bunlar tıka basa dolu. bana maras amuletini verecek olanlara kendi karakterimde olanlar hariç bütün hepsini verebilirim. cewaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. saygılar.. |
bilalaydac |
İletim - 21/06/2006 : 21:28:11 ewet mara's amulete ihtiyacım war. 30 res olabilir. ben yanlış biliyor olabilirim. ayrıca ben battle nette oynamıyorum. yani orjinal deil. arada bir hamachi sayesinde multi oynuyorum. gerisi hep single. dediğim templar might sacred armor. ayrıca wereceğim itemler çoğaldı: oculus ile damage reduced by 19 weren ve biçok özelliği daha olan bi kalkan werebilirim. |
Dreamwalker |
İletim - 19/06/2006 : 23:42:25 Eger maras amuleti ni istiyorsan en fazla 30 all resistance olabilir. Onunda degeri buldugun servere gore 10-25 yuksek rune (ZOD, IST gibi, gul pek ise yaramaz) dir. Eger Usa-east serverinde ise, at bir mesaj istersen. Avrupa serveri ise, hic oynamadim orada ancak orada cok daha degerli bildigim kadari ile. Bu arada o sacred armor dedigin, level 74 isteyen "templar might" mi? |
|
|
|