|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
major |
İletim - 13/06/2006 : 11:50:25 Arkadaşlar bir arkadaşımdan Diablo, Diablo:Hellfire,Diablo 2 yi buldum. Eve getirdim fakat ben bunları nasıl oynayayım. Sanırım hellfire expansion pack. Diablo 2 ayrı oyun mu? Bunlar expansionsa hepsini yükleyip öylemi oynayayım yoksa baştan bitirdikçe mi expansiyonları yükleyeyim? |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Dreamwalker |
İletim - 15/06/2006 : 19:48:20 Hellfire, diablo 1'in ilavesi. Hellfire (yada diablo 1) , kiyaslama yaparsak diablo 2 ye gore daha zordur. istersen diablo yu, sonrada hellfire'i yukle bir oynamaya basla. istedigin zaman diablo2'ye gecersin. Yada direk D2'den basla :) |
Palad1n |
İletim - 13/06/2006 : 12:05:40 hellfire diye bir xp mi çıkarmışlar? diablo 2 başka bir oyun ve eklentisi Lord of Destruction'dur. sen bence d2'yi kur. 1.10 yamasını çek, lod'u kur, onu da yamala öyle başla. çünkü d2 ve lod arasında baya fark var ve yamayı kurunca oyunu baştan aşağı değiştiriyor. ilk oyunda karakterler dengeliydi. necro ve paladinler skilleriyle biraz daha iyi gibi duruyor 5 tip içinden. ama o 1.10 yaması var ya o yama... necroların tüm özelliklerini baştan aşağı değiştirdi, en önemli skill olan iron maiden ortadan kalkacak kadar azaltıldı, warriorlar taksın da str alsın diye charm'lar eklendi kısaca oyun değişti o yüzden en son haliyle başla ve tavsiyem warrior ol |
|
|
|