|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
keepers |
İletim - 27/05/2006 : 20:29:15 Arkadaşlar diablo2'yi bitirdim fakat horadric cube'de neler birleştirebilirim bide secretcow bölümü varmış onu nasıl açabilirim yardımcı olursanız sevinirim |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
EvolvE 2000 |
İletim - 25/06/2006 : 20:25:56 http://www.diabloii.net/items/horadric-v110.shtml |
Dreamwalker |
İletim - 01/06/2006 : 21:42:51 rica ederim. |
keepers |
İletim - 01/06/2006 : 20:26:06 Çok Saol emeğin için teşekkürler |
Dreamwalker |
İletim - 31/05/2006 : 09:25:26 gizli inek bolumu icin "tristram" denen haritaya gitmen gerek. (Cain i kurtarirken 5 tane tasa dokunarak actigin kirmizi portal) . Orada yerde yatan bir cocuk goreceksin, ismi "Wirt" (Diablo 1 deki takma bacakli kazikci cocuktu...) uzerine tiklayinca cocugun Diablo 1 de senden benden otladigi altinlar sacilacak etrafa.. Birde takma bacagi. O bacagi cubun icine at, sonra kasabada Akara teyzeye gidiver, ondan bir "tome of town portal" satin al ve kubun icine ativer. kasabanin herhangi bir yerinde (tabii butun bu olaylar hep ilk kasabada olacak) onlari birlestir. Eger "I cant" yada "impossible" gibi mizikcilik yaparsa karakterin, o zaman 2 sebebi olabilir... Birincisi ya sen yada sen gizli inek bolumunde iken baskasi ineklerin kralini oldurmustur... Yada oyunu o zorlukta daha bitirmedin. Yani eger oyunu normalde bitirdi isen, sadece normal zorlukta inekler diyarina gidebilirsin.
Kubte bir cok sey birlestirebilirsin ben sana bi kac tane en cok isine yarayacak olanlari listeliyim:
- Gem: 3 tane ayni boyut ve renkte mucevher (mesela 3 adet chipped emerald) bir ust kalitede ayni renkte mucevher yapar. Perfect kalitesine ulastiginda daha ustune gidemezsin (yok cunki)
- Rune: 3 adet ayni runelari birlestirerek bir ust rune elde edersin. Ancak sanirim single playerda limit THUL, uzerine cikamiyorsun. internette biz bunu 3 THUL un yanina 1 adet chipped gem (topaz yada sapphire, hatirlayamiyorum suanda) koyarak yapabiliyoruz. deneme yanilma yolu ile yapabilirsin.
- Mavi renkte yazisi olan (magical) herhangi bir esya: mesela "sword of craftmanship" yada "large charm of strength" gibi 1 esyayi kube koy 3 tanede "perfect gem" ekleyiver ve birlestir... hop! esyanin ozellikleri tekrar olusturuldu. Bu yontem en cok "charm" lar icin kullanilir. Buyuk bosslardan yada bolum sonundaki levellerda buldugun charmlar harici deneme (nigthmare yada hell) , ziyan edersin gemleri.
-3 tane mana, 3 tane healing potionu cube at, 1 adet herhangi chipped gem ekle, al sana kucuk mor iksir :) 3 tane kucuk mor iksiri birlestir al sana buyuk mor iksir.
http://tomatoman.net/cgi-bin/d2runes.pl
Bu adreste rune'lari kullanarak uretebilecegin esyalarin filan listesini bulabilirsin. Eger ingilizcen varsa cok kullanisli bir yer. |
|
|
|