AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 yardım edermisiniz?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Candostum İletim - 20/05/2006 : 01:15:32
battle.net te oynuyorum ve normal zorluğu bitirdim. nigtmare de oynuyorum. normal zorlukta server kuruyorum. merak ettiğim normal zorluktaki serverlara nasıl girebileceğim? aradım taradım bununla ilgili bir seçenek göremedim. 90 küsur seviyede girenleri görüyorum da :)
bir de battle.net te kurduğum serverda şayet varsa players komutu nasıl yazılıyor?
bilenler yardım ederse çok sevinirim.
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Dreamwalker İletim - 01/06/2006 : 21:40:33
rica ederim.
Candostum İletim - 01/06/2006 : 21:34:35
çok saol hocam
Dreamwalker İletim - 27/05/2006 : 03:06:19
Malesef bende onu ilk oynadigimda aci yoldan ogrenmistim... Eger normal zorlugu bitirdi isen, senin karakterin "nightmare" derecesinde kabul ediliyor. O yuzden sadece nightmare zorlugundaki oyunlari gorebilirsin.
Nightmare'i bitirir isen de sadece Hell oyunlarini gorebileceksin.

Buna bir cozum... Yeni bir karakter olustur. Bu karakter "normal" oyunlari gorebilecek. Oda ismini kopyala (mouse ile sec sonra CTRL ve C tuslarina bas) sonra o karakterden cikip, ana karakterine geri don ve katilacagin oyun isim kutusuna tikla ve CTRL + V tuslarina basiver. (Yada oyun ismini ezberle ve yaziver bir zahmet).

Battle nette players komutu oldugunu sanmiyorum. Odada kac kisi varsa players odur. Baal yada cows oyunlarina katil, onlar cogunlukla 6-8 kisiye ulasir.

0.01 Snitz Forums 2000