AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 D2 Battle.Net

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
DarkRaven İletim - 29/04/2006 : 23:38:16
Diablo 2 'yi internetten sadece Battle.Net üzerinden oynayabiliyoruz sanırım.Yada başka bir yolu var mı bunun?Birde Battle.Net üzerinden oynyanıyorsa sadece aylık bir ücret ödeniyor mu?

Şimdiden Teşekkürler...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
buffer İletim - 15/07/2006 : 13:48:27
İçerik Silindi!
Silvioo İletim - 15/07/2006 : 10:16:31
Sayin Arkadaslar Ve yoneticiler.. Sizi biraz aydinlatayim..

diablo sadece battle.net uzerinden oynanmiyor.. 1 tane dugun turk sunucusu var.. www.diabloturk.com dan oynuyorum... sizede tavsiye ederim.. benim suan 3 tane charim war 3 de birbirinden iyi.. lvl 91 poi necro. lvl 87 light sorc ama kada kasmicam onu cunku item bulma mf charim o benim.. we birde kastigim bowazon var suan, mavinas set takicam ona.. arkadaslar size solemek istedigim artik single son 2 senedir tarihe gomuldu cogu kisi online oynuyor bu oyunu ben multi ile tanisali 2 sene oldu ve sunu anladim singlede bisi yaptigim yokmus ezik ezik dolasmakmis butun yaptigim..

DiabloTurke baglanildiginda lobbby e giriyoruz ve oyun kuruyoruz.. bir oyuna 8 kisi girebiliyor.. ama battle.net e gore kalabalik deil. yani 20 kisi falan ortalama online oluyor.. geceleri ise hb (hell baal) varsa yani surekli baal kesiliyorsa seri olarak bu geceler 30-50 arasi oluyor o zaman hb lere giren 7-8 kisi oluyor ve muhabbet de cok iyi.. ben genelde hblere gece giriyorum.. bir chari lvl 80 yapmak en fazla 1 hafta onamaniz yeterlidir...

Siz simdi sorucaksiniz 2 senede 3 char mi yaptin diye.. bi kac ay once restart geldi server a yani butun charlar ve acc ler silindi.. ve bende ara verdim muonline falan oynadim ama hicbiri diablo kadar zevkli deil..

eger yardim isterseniz. oyunda beni bulun ben size rush falan atarim..
bana ozel mesaj atin. /w *karaersen mesaj seklinde benim acc ismim karaersen dir.

tekrar veriyorum siteyi www.diabloturk.com ..
CrAzY_IVAN İletim - 18/05/2006 : 02:09:40
Yep, bu da doğru ama bu USB'den bağlanan modemler için geçerli. Ethernet'ten bağlı bir modem ise, verdiği IP adres geçerli değil yerel bir adres olacaktır.
Candostum İletim - 18/05/2006 : 01:48:50
ivan hocamın ip konusunda dediklerine eklemek istediğim bir şey var. ip ni internet sitesinden değil de kendi bilgisayarından görmek istiyorsan sağ altta ağ bağlantı simgesi olmalı. varsa ona tıklayıp açılan pencerede destek kısmından ip ni görebilirsin. simge yoksa başlat-denetim masası-ağ bağlantılarında bağlantıya sağ tıklayıp özellikleri seçin. gelen menüde en allta "bağlandığında bildirim alanında simge göster" ifadesinin yanındaki kutucuğu işaretleyip tamam deyin. sağ altta simge görünecektir. ip sini en hızlı öğrenmek isteyenlerin işine yarayacağını umarım.
CrAzY_IVAN İletim - 30/04/2006 : 17:46:52
Rica ederim, hazır buradayken hemen diğer sorunu da cevaplayayım. Eğer arkadaşınla Diablo 2 oynamak istiyorsan Internet üzerinden, biriniz önce oyun açacak, menü isimlerini unuttum gerçi artık ama TCP/IP bağlantısından Host Game gibi bir yerden olması lazım :), sonra oyunu açan arkadaşın ip numarasını sana verecek, eğer ethernet ile bağlı bir ADSL kullanıyorsanız, Diablo doğru ip numarası veremez, dolayısı ile oyunu açan kişi, www.whatismyip.com adresinden ip'sini görüp bağlanacak kişiye iletir, bağlanacak kişi de "Join Game"den bu ip adresini girerek bağlanır. Bağlantıdan veya Firewall'dan sorunlar çıkabiliyor, eğer engellerse sadece oyun sırasına firewallı devredışı bırakmanız gerekebilir. Karışık gibi gözüktü ama kolay aslında :) İyi oyunlar dilerim...

0.03 Snitz Forums 2000