AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
BachRi İletim - 11/09/2003 : 15:49:44
Ben bu oyunu internet üzerinden nasıl oynıcam.
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Milamber İletim - 11/09/2003 : 20:42:04
nasıl oynayacan diabloyu açtığında battle.net seçeneği var ona tıklayacasın versiyonunu oyunun orjinal olup olmadığını kontrol edecek sonundada seni b.net dünyasına kabul edecek oyuna girerken çeşitli seçenekler war bölgeler diyeyim burada önemli olan senin için hız mı kalitemi bilemiyorum kalite diyorsan usweste gel türkiyenin en iyi oyuncukarı orada(kabus halvet delidumrul bilen bilir) bende ordayım tabi orayı seçersen iyi olur yok hız dan hoşlanıyorsan avrupayı seçecenki tavsiye etmem
ewt battle net e girdikten sonra ne olup bittiği hemen anlarsın sağ tarafta oyun adları yazan bir bölme var orada oyunun üstüne çift tıklayıp girebiliyorsun istersen join game seçeneğinden direkt olarak oyunun adı ve şifresini yazarak girebilirsin ki şifreli oyunlar o listede olmaz ancak birilerinden öğrenip girebilirsin
bu arada bir not b.net te oyunda yaptığın tüm ayarlar sana özel olarak kaydedilir bu çok iyi bir özellik bide hardcore olayı var yeni şey açarken onu işaretle oyun daha zevkli oluyor ayrıntılı bilgi için bana ıcq dan ulaşırsın anlatmaya çalışırım
uffff ne yazdım ya
Psyboy İletim - 11/09/2003 : 20:06:18
oncelikle oyunun orjinalmi kopyami?eger kopyaysa bi arkadasinla tcp\ip uzerinden oynucan yok bende orjinal var dersen battlenetten oynarsin.ii oyunlar

0.03 Snitz Forums 2000