AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 DIABLO2 ÇALIŞMIYOR

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Cenghis Khan İletim - 05/09/2003 : 15:32:54
Selam arkadaşlar.Aslında Diablo ilk oynadığım oyunlardan ama BG gibi RPGleri görünce soğumuştum.Bu sitedeki övgüleri duyunca şu Diablo2'yi de bi bitireyim bari deyip orjinalini aldım ama oyun bilgisayarımda çalışmıyor.İşin garibi Expansion Packi Lord of Destruction çalışıyor ama Diablo2'yi görmeden onu bitirmek istemiyorum.Oyunu yüklerken falan hiç bir problem yok ama play deyince ekran iki kez kararıp Windows'a geri dönüyor.Bir fikri olan var mı?Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Bu arada Windows ME kullanıyorum ekran kartım 128MBlik
NiVidia FX5200(dü galiba),işlemci P4 1.5ghz, hard disk 80gb
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CrAzY_IVAN İletim - 06/09/2003 : 15:19:50
alıntı:
Cenghis Khan tarafından yazılan:

İşin garibi Expansion Packi Lord of Destruction çalışıyor ama Diablo2'yi görmeden onu bitirmek istemiyorum.

Lord of Destruction, Diablo 2'ye 2 karakter ve bir bölüm eklemekte. Tabi yaratıklar ve eşyaları söylemiyorum bile. Bu yüzden önce Diablo 2'yi bitirip sonra LOD oynamana gerek yok. Yani bir oyunun ikinci versiyonu gibi birşey değil. Oyun kaldığı yerden devam ediyor. Ama zaten yeni karakter ile başladığında otomatikman Diablo 2'yi de oynamak zorunda kalıyorsun.

Probleminde arkadaşların dediği gibi Ekran Kartından olabilir. Ekran kartının en son sürücülerini ve de DirectX'in en son sürümünü kurduktan sonra oyunun video test'ini aç ve sunulan seçeneklerden uygun olanını seç. Biri olmazsa öbürünü dene...
n/a İletim - 06/09/2003 : 13:19:48
o ekran kartındandır büyük bi olasılıkla...
napcaaanı sölüüüm hemen...
diablo2 klasörüne bi uğra orda test bilmemne var onu çalıştır ve ekran kartını 2d olarak seç ok!!!
iiiii eğlenceler...
Milamber İletim - 05/09/2003 : 19:55:39
arada o ekran kararırken filmcikler var onlarda bir sorun olabilir ayrıca diablo2 çalışmadan lod u çalışması ayrı bir ilginçlik

0.03 Snitz Forums 2000