Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
tugay
İletim - 31/08/2003 : 19:29:28 arkadşlar.oyundaki bu save and exit game saçmalığı da ne oluyor yaa.oyunu save liyom.yeni başladığımda köyden bbaşlıyo.e gittiğim yerde öldürdüğüm canavarlarıda tekrar öldürmek zorunda kalıyom.save game için bi yardım pls.
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
y_salci
İletim - 21/08/2004 : 11:06:29 Çünkü oyun acayip bir oyun. Soğunacak kadar basit birşey değil.Oyun için 3 tane kitap bile yazılmış: Diablo - Bartuc'un Mirası(Okudum ve tavsiye ederim) Diablo - Siyah Yol(Okuyorum) Diablo - Gölge Krallığı(Yayına Hazırlanıyor)
OCTANE
İletim - 19/08/2004 : 22:49:08 Bi save olayıyla oyundan soğucaksak ye oynuyoruz.Ama ben hiç soğumadım
y_salci
İletim - 18/08/2004 : 22:35:51 Bir de arkadaşlar bazı oyunları eleştirip duruyoruz.Bir oyunda kaç kişi gece gündüz çalışıyor biliyor musunuz? Biz de oturduğumuz yerden ah keşke şurası şöyle olsaydı.Ah burası böyle olsaydı diye yakınıyoruz.Firmaları eleştiriyoruz.Bence böyle yapmak çok yanlış.Hatta oyunları yapan firmaları tebrik etmek bile gerekir.Örneğin blizzard firmasının yaptığı Diablo serisini eleştirmek yerine alkışlamak gerekli...
y_salci
İletim - 18/08/2004 : 22:30:47 Arkadaşlar valla ben hiç öyle zırt pırt savelemem. Böyle yaparsan oyunun ne zevki kalır ki? Konuyu açan arkadaş sana söylüyorum.Yani böyle bir şeyin bence tartışılması bile saçma
shadowwalker
İletim - 10/09/2003 : 01:18:07 ben zaten her adam öldürdüğümde save edeyim demiyorumki! bence oyun save konusundada özgürlük tanımalı isteyen adım başı save atar isteyen kendine belli bir save sayısı koyar isteyen otomatik save'inden devam eder. Bende pek çok oyunu save etmeden oynarım ama şimdi açık konuşmam gerekirse 15 dakkam varsa ve oyun oynayacaksam hiçbir zaman gidip dioblo gibi save sistemi olan bir oyun oynamam çünkü oynamış olmam büyük bir ihtimalle hiç bir işe yaramayacaktır. Artı bizim memleket amerika değilki zırt pırt elektrik kesiliyor çok bilirim bir buçuk saat oynadığım bir bölümü tekrar baştan küfür üstüne küfürle baştan oynadığımı ama az save edince gerçekten oyunun zevki daha iyi anlaşılıyor. IGI'yı bende bitirdim ama save sistemi yüzünden ancak üç ayda çünkü insan aynı harıtada birgün içinde onbeş defa oynayamaz heralde. tabii hard'da oynamamında bu kadar uzun sürede bitirmeme epey katkısı oldu o ayrı bir konu. zaten böyle bir tartışmanında sonu olmaz zira oyunları biz yapmıyoruz. belki birgün bizde oyun yaparsak o zaman dediğimizin değeri olur