|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
firestar |
İletim - 26/08/2003 : 19:03:31 Sizce Diablo 2 / Diablo 2: Lord of Destruction'da En İyi Karakter Hangisi?
Bence: 1)Necromancer kesinlikle oynun en iyi karakteri.15. leveldeyim ve nerdeyse hiç yakın savaşa girmiyorum.her levelde mutlaka manaya veriyorum. 2)Barbarian 3)Assassin 4)Druid 5)????
birde druid ile 26. level ve act 4'teyim fakat adam bir türlü level atlamıyor.çok zorlanıyorum.ilk 2 görevi bitirdim fakat hala 1 level bile atlayamadım.ne yapmam lazım.
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Rhonin |
İletim - 14/07/2010 : 19:58:30 Son mesaja katılıyorum. En iyi karakter gibi bir durum olabileceğini düşünmüyorum Diablo'da. Olsa olsa, "En iyi geliştirilmiş karakter." olabilir. Sunucularda oynarken çok çok üstün karakterler gördüğüm için, bir seçim yapmak zor. Çok güçlü Paladinler, çok güçlü Sorceresslar biliyorum. Ama hep "Auraları iyi kullanmasını bilenler için Paladin çok etkilidir." derler. Mümkündür. |
erdoponi |
İletim - 23/08/2005 : 18:03:53 her karakterin farklı özellikleri var bütün karakterler iyi bence... |
y_salci |
İletim - 28/06/2005 : 08:47:29 Oyuncu iyi olduktan sonra bütün karakterler birbirlerini yenebilir. |
t.H.e W.i.Z.a.R.d |
İletim - 27/06/2005 : 11:50:56 Bi kere multi için mi en iyi single için mi multiyse pvp mi pvm mi oloduğu tamamen işi değiştirir.
Palanın duelde en iyi olduğu bence kesinlikle doğru değil pvp de en büyük assasin.lvl 40 bir assasinin 42 palayı rahatça dövdüğünü gördüm. |
god_is_a_dj |
İletim - 27/06/2005 : 01:34:46 beyler : nekromencer sorceress'i amazon barbarı barbar duruidi amazonu paladin paladini sorceress amazonu asasin
asasini kesene rastlamadım
şahsen ice sorceress en iyisi , ikinci asasin kesinlikle |
|
|
|