|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| aNTiaNGeL |
İletim - 09/09/2003 : 19:21:15 Arkadaslar İstanbula geleli 2 hafta oldu ve 2 haftadır adam akıllı cd satan biyer arıyorum yardım ederseniz cok sevinirim. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| TeXaS |
İletim - 26/01/2004 : 19:35:35 en iyi oyun satanyer bence beşiktaşta ama orjinal satmıyolar onuda söyliyim ama aradığın tüm oyunları bulabilirsin(yani hemen hemen hepsini=) otobüs dranın karşısında Mc Donald var onun hemen arkasında bi han gibi bişey war böyle içinde dükkanlar fln var girişkatının bi üstü hemen zaten 1. kattaki dükkanların hepsi oyunsatıyo girince görürsün
Sevgiler Saygılar bizden... |
| ilkayuydu |
İletim - 26/01/2004 : 11:59:01 orjinase nerden alırsan al pek ferketmez.ama tahtakaleden hiçbişi önermem |
| Tricky |
İletim - 23/09/2003 : 16:13:01 arkadaşın dediği gibi kadıkoy dolandırıcı dolu ve cd lerin bir coguy bozuk cıkıyor..Ama yazıcıoğlu işhanının yanında palace diye bir han var oda cd ve donanım üzerine bir han. Hana girince sağdan 5 veya 6. dukkan olması gerekıyor piyasaya surulen butun oyunlar orda mevcut vede %95 çalışıyor. |
| aNTiaNGeL |
İletim - 11/09/2003 : 13:45:53 ceyhunalyesil doğubank'ın sırasında bi yer var ama orası sadece orjinal satıyor baska da bulamazsın. bi de tahtakalede var derler ama ordan aldığım 2 cd de bozuk çıktı.
Rappier cok sağol, bi de bakırköye gideyim ben. |
| Milamber |
İletim - 09/09/2003 : 23:22:12 bana beyazıt civarında oyun satan yer söliyebilirmisiniz orjinal veya korsan farketmez güvenilir bir yer olsun da :p |
|
|
|