|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Ragnarok |
İletim - 28/12/2005 : 20:25:14 Merhabalar... Eski ama vazgeçemediğim bazı oyunları arıyorum... Piyasada bir türlü bulamadığım ama bir zamanlar gerçekten severek ve hatta saatlerce oynadığım bazı oyunları bulmaya çalışıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Örneğin; Myth III-Wolf Age (Bungie) Jedi knight (Lucas Arts) Mysterious OF The Sith (Lucas Arts) Quake II Bunlara ilave olarak; Zeus oyununu Xp'ye yükleyemiyorum.W98 istediğini söylüyor.Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum...
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Smeagol |
İletim - 22/02/2006 : 00:35:32 Çalışmayan eski oyunlar için, uyumluluk penceresindeki bütün kutuları işaretlemek genelde işe yarıyor. İşe yaramadığı zaman ise ek programlar genelde çözüm oluyor. Ama böyle programların iyisini de bulabilmek zor. Ben sadece dos oyunlarında işe yarayan dosbox isimli programı bulabildim. En işe yarar yol ise hd ini bölüp 98 yüklemek. |
ArcHAng3L |
İletim - 09/01/2006 : 12:59:59 Ragnarok bende Jedi Knight:Jedi academy var anlaşırsak satabilirim ama orijinal değil yani almak istemezsin |
Ragnarok |
İletim - 09/01/2006 : 01:22:21 Merula Alba tavsiyeni denedim ama maalesef olumlu bir sonuç alamadım... Oyun belki de w98'de çalışıyor sadece. Mihi_gs'nin dediğine ise katılıyorum.Bu oyunları bulmam çok zor. Mamafi kolay olsaydı burada, bunun için yardım istemezdim...
|
mihi_gs |
İletim - 01/01/2006 : 08:15:35 bence sen birazcık zor oyun bulursun senin istediğin gibi |
Mérula Alba |
İletim - 28/12/2005 : 22:44:40 Oyunun uyumluluk ayarlarından Win98'i seç. Öyle dene bakalım. Olacaktır muhtemelen. |
|
|
|