Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
wepçi
İletim - 24/02/2005 : 19:37:44 arkadaşlar düşünüyorumki herkezin içinde oyun yapma isteyi var.ama yapamıyorum diyorsanız bana katılın.çok güzel oyunlar yaparız.çok eyleniriz.eyer msn'neniz yoksa alırız.nabacağımızı konuşuruz.bana ulaşmak için muco50@hotmail.com. sizi bekliyorum.hadi hem oyun yap hemde eylenmeye.hadiiii
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
animatör
İletim - 13/08/2006 : 16:07:02 şu anda bizim gta 2 gibi bi projemiz var daha senaryo aşamasında.o olmazsa strateji oyunu yapacağız game makerda.
sbakay
İletim - 04/08/2006 : 00:27:12
alıntı:wepçi tarafından yazılan:
arkadaşlar düşünüyorumki herkezin içinde oyun yapma isteyi var.ama yapamıyorum diyorsanız bana katılın.çok güzel oyunlar yaparız.çok eyleniriz.eyer msn'neniz yoksa alırız.nabacağımızı konuşuruz.bana ulaşmak için muco50@hotmail.com. sizi bekliyorum.hadi hem oyun yap hemde eylenmeye.hadiiii
"ğ" yerine "y" kullanan bir adamdan ne bekliyorsunuz anlamadım ya.. Zaten böyle gaz verici yazılara aldanıyorsanız bence hiç başlamayın bu işe..
İletim - 07/07/2006 : 20:24:37 wepçi hadi gel oyun yapalım ben isterim ne dersin
batuhanus
İletim - 27/06/2006 : 01:10:30 abi zaten yapsan yapsan(sırf senin için diil,her yeni başlayan için)pacman gibi bişi olur.valla ben anca onun gibi bişi yaptım:D.Ama sende ışık var gözün parlıyo baksana isminden belli ii bir oyun yapacağın ;) (bu arada bu elendir mi ne o terbiyesiz,KRONDOR un altında yazan mevkiyi görmedi galiba bide oyun yapcam dio önce her girdiği sitelerde EN azından yöneticilerle kavga etmemeyi öğrensin)[onda ışık yok:P]