AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Türk Oyun Yapımcıları Buraya!!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cyber-warriors İletim - 04/06/2008 : 16:24:42
Evet!Artıkbir mmorg oyun çıkarma zamanı geldi Türk oyun piyassını geliştirme zamanı geldi knight online gibi büyük bir oyun yazabiliriz...ayrıntıları yazacağım
katılmak istiyenler msn ve uzman olduğu konuyu yazsın
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
gm_ozkan İletim - 11/10/2008 : 12:46:45
ben varım yakında fps creator u indircem o ne derseniz counter strıke gibi ve daha iyi oyun yapmanıza yardımcı olur ve bu programı www.google.com :D dan "fps creator full download" yazarsanız bulabilirsiniz veya kısaca bulmak için http://copadam-animasyon.forumt.biz
den bulabilirsiniz ama ismi öle diye yanlış anlamayın ilk başta bu siteyi çöp adam aniamsyon için açmıştım üye gelmeyince :D bende içine montaj programları , oyun yapma programları filan koydum içinde herşeyi bulabilirsiniz güvenin bana http://copadam-animasyon.forumt.biz ziyaret ederseniz seevirim Allaha Emanet Olun konuşmak isteyen olursa (her türlü konuda ozkan3419_fb@hotmail.com)
omerocknuq İletim - 21/07/2008 : 22:54:29
bende 3ds max biraz game maker biraz birazda wep tasarımı fafiftende 3d game (bunu hiç bilmiyorum denile bilir)benim msn:omerocknuq yanlız bişeydicem bende ikiırk düşünüyom ama mesela kniht online da lwl 20veya 19 dan sonra****il point olarak tek biryeri ikikere yükseltilemiyo bu neden le enbosda seçilse glacier yadaa herne ise dah a iyiolurbence.bide bir ırkda ucsa hicde fena olmaz.:)
FearOfThEDarK İletim - 15/06/2008 : 15:52:47
Bendeki hikaye biraz saçma birazda Knight Online'nınkine benziyor,iki ırk falan ver...
cyber-warriors İletim - 15/06/2008 : 14:44:10
hadi ekipe
cyber-warriors İletim - 10/06/2008 : 19:40:27
onU BUNU BİLME ÖNERİ BURADA

0.03 Snitz Forums 2000