|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Xantier |
İletim - 12/01/2008 : 11:07:52 Nedir bu Soft Craft ? : Soft Craft , game maker ile oyun yapan bir oyun grubudur. Bu forumuda bu grup hakkında olan yeni projeler , oyunlar , gruba yapılacak öneriler & yorumlar , gruba katılmak isteyenler için açtım. Her grup gibi bu da sıradan bir gruptur. SCG'deki amaç Türkler ile Game makerde daha profesyonel oyunlar yapmaktır. Grubun 2D Game maker coderi ise ben oluyorum. Aslında 3d ye de geçiş yaptım ama : )
SCG nin geçerli elemanları : - DozeR : Textureler ve bannerlerle uğraşan grafiker (texture = yer yüzü ot toprak vb.) - Xantier : 2D & 3D coder ve oyunların ayrıntı grafiklerini çizen grafiker. - keremc95 : henüz bir işlevini göremedim.
Nasıl başvurabilirim & Ne gerekli ? : Öncelikle SCG'nin amacının profesyonel oyunlar yapmak olduğunu söylemiştim. Ayrıca SCG yeni bir grup olduğu içinde elemana ihtiyacı vardır. Bu yüzden gruba katılmak isteyenler eğer kendinize güveniyorsanız ve game maker konusunda tecrübeliyim diyorsanız konunun devamını okuyunuz.
Şuanda SCG'nin ihtiyaç duyduğu kişiler şunlardır : 2-) İyi Grafik çizebilen birisi (model yada 2D). 3-) Özellikle ses yapabilen birisi. 4-) Vokal yapabilen ve bunları editleyen birisi en lazım olan kişidir !
Ancak bu konuda iyi olduğunuzu kanıtlayacak bir şey yapmanız gerekiyor. SCG'ye üye olanlara grubun forumunda Moderatörlük verilerek , forumdaki görünmeyen bölümde SCG hakkındaki tartışmalarınızı yapabilirsiniz. Böylelikle MSN , Chat vb. her an online olmamızı gerektiren sorunlar kalmaz. Mesajınızı yazdığınızda elbetki bakılacaktır.
Herkes başvurabilir , önemli olan bu konuda iyi olmasıdır. Hiç bişey bilmeyipte grafik çizmeyi bilebilir yada hiç bişey bilmeyipte ses yapmayı bilebilir yada hiç bişey bilmeyip sadece 3d kodlama yapmayı bilebilir. Bu sorun değildir. Zaten oyunlar yapılırken gerekli düzenlemeleri yapıcam.
Soft Craft Games'in mevcut forumu şudur ve başvuruları burdan yapabilirsiniz : http://www.softcraft.forumup.web.tr/
İyi günler
|
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
FeRRacoNN |
İletim - 18/01/2008 : 20:36:57 Bende yapabilirim grafikler ve sesler muhteşemdir |
muratx90999 |
İletim - 12/01/2008 : 15:49:52 ben muratx90999 ses veya grafiker artı senaryo yazabilirim |
|
|
|