AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Extec Oyun Yapımı Grubu - Büyük Çalışma Bi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Extec75 İletim - 28/12/2007 : 22:57:07
[İMG]http://resimleryukle.re.funpic.de//upload_files/logo.jpg[/İMG]
Türk Oyun Yapımı Grubu

Grubumuz gelişmekte olan bir oyun yapım grubudur birçok programla çalışmıştır ancak artık c++ diliyle çalışmalarını

sürdürmüştür,çok profesyonel bir takım değildir ancak kendini sürekle geliştirmektedir ve insanlara hizmette sınır

tanımamaktadır Ölümüne Savaş v1.1 den sonra bir düşüş yakalamış ancak 1.2 ile yeniden hayata dönmüştür

adeta.İnsanlardan aldığğımız övgüler bize ilgam vermektedir bizi destekleyen herkeze teşekür ederiz.şimdiye kadar

yaptığı oyunlar:

Gebert Geberte Bildiğin Kadar v.1.0
Gebert Geberte Bildiğin Kadar v.1.1
GGBK v1.1 Beta
Kırsız Polis v1.0
Ölümüne Savaş v1.0 - 3D
Ölümüne Savaş v1.1 - 3D
Yumoşun Maceraları - 3D
Ato Cstrike v1.0
Kırsız Polis v1.1
Kırsız Polis v1.2

ancak gelecekte çok büyük projelerimiz vardır bu projelerde c++ üzerine dayanmaktadır ancak bu zor olacaktır tabiki :)

benim çok az bilgim arkadaşlarında az bilgileri var ancak oyun büyük çaplı olcağı için yetmiyor işte Kadromuz:

Senaryo Yazarları: Sezgin75 (Berk Sezgin) ,Safa84 ( Tahsin Safa Alpören )

Grafiker: Sezgin75 (Ustasıyımdır ( 3D olsun 2D olsun :) ) Luck ( Uğur Sezgin )

Coder ( Kodcu ): Sezgin75,Turgut,Özgün

Ek Fikirler Eklemeler vs : Deniz Sezgin,Mert Öztatlı,Mustafa Dinibütünoğlu,Tahsin Sefa

Tester:???

bu kadro bizim oyunumuza göre çok kğçük bir kadro bu kadroya girmek isteyen varsa buraya hangi bölüme girmek

istediğinizi yazıp msn inizi veriniz ben ekleyeceğim sizi.

Saygılar herkezi gruba bekliyorum senarjo ve projelerimizi msn den konuşcağız ve toplantılarımız olacaktır ( özel forum

adresimiz bulunmakta )
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Xantier İletim - 13/01/2008 : 08:47:39
Ayrıca çalabilirim diyerek kendi hırsızlığını kanıtlamış oldun rezil insan. Neyse seviyesizlerle uğraşılmaz al dökümanlarını napıcaksan yap.
Xantier İletim - 13/01/2008 : 06:07:12
İşte bu yüzden türklere yardım edemiyorum ya. Sonra Türklere yardım etmemeli diyince hakareti ben yiyorum. Merak etme .com site açınca telif haklarını almış olucam. O zaman çal da dava açayım.
Extec75 İletim - 12/01/2008 : 19:55:58
Ayrıca OpenGL de 3d fps oyunu yapabilecek kadar geliştirdim abilrim saysinde.
Ayrıca senin kodlama bilgine bişi demiyorum zaten.
Extec75 İletim - 12/01/2008 : 19:54:38
GGBK yi gml örenirken denemeler amaçlı yapmıştım gravity vs sonuçları gözlemleek için.
Ayrıca senin bloğnundan herşeyi çalabilirim istemiyorsan telif hakkını almalısın.
Asıl konuya gelelim sitem yani gamemakerturkiye.blogspot.com pr2 olduğu için herkes kıskanmaya başladı :)merak etmeyin pr4 de olucaz ozaman tamamen susacaksınız.
Xantier İletim - 12/01/2008 : 11:02:48
Sezgin75 son derece hırsız bir adamdır. Dikkatli ol senin oyunun grafikleride çalıntı çıkabilir. Benim sitemdeki yazıları alıp alıntı yazmadan direk kendi sitesine yapıştırabilen bir insan. Ayrıca GGBK (gebert gebertebildiğin kadar) oyunuda pek iç açıcı değil. Hatta Grafikleride değil oynanabilirliği saymıyorum bile. Bence c++ ya geçmeden önce bi oyun tasarlanması nasıl olur onu öğrenin.

0.03 Snitz Forums 2000