|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
djmuratsahin3230 |
İletim - 11/06/2007 : 21:55:25 Öncelikle herkese merabalar bir süre öncesine kadar gamemakerda 2d oyunlar yapıyordum ve 3d oyunlar yapılabildiğini gördüm uzun bir arayıştan sonra nasıl 3 boyutlu grafikler eklendiği hakkında yeterli bilgiye sahip olamadım acaba bu konuda bana gerek burda gerek msnde yardımcı olabilecek arkadaş varmı |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Realplayer |
İletim - 15/09/2007 : 00:04:42 3D Game Studio oyun motoru ile yapabilirsiniz arkadaşlar en azından Half-life Counter strike gibi oyunlar çıkartabilirsiniz ;) |
keremc95 |
İletim - 04/09/2007 : 17:08:32 Evet Game Maker'de 3D oyunlar yapılabiliyor... İlk önce Game Maker'ı satın alman lazım. Ama kod ile yapılıyor onu da hatırlatayım |
mjo |
İletim - 14/06/2007 : 10:37:41 3D oyun yapacaksan ve birazcıkta programlamadan anlıyorsan eger JavaSE2 ve netbeans editoru ile güzel 3D oyunlar yapabilirsin..tabi 3Dgrafik apisinide indirmen gerekiyor. bunların hepsini java.sun.com da bulabilirsin..hemde ücretsiz.
yada C++ ve openGL & glut kutuphanesini kullanarak oyun geliştirebilirsin.Ben denedim.çok hoş şeyler ortaya çıkıyor. |
hasantahsinq |
İletim - 13/06/2007 : 15:50:20 game makerda yapıldığını bilmiyorum.eğer varsa öyle bişey o oyundan hayır gelmez. java ile uğraş daha güzel şeyler yaparsın
|
|
|
|