Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
karaknight
İletim - 25/04/2007 : 13:38:40 OYUN YAPIMI İÇİN HANGİ PROGRAMI ÖNERİRSİNİZ ONLİNE OYUN YAPMAK İÇİN
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
by_heme
İletim - 14/06/2007 : 10:41:40 Arkadaşlar game maker'la ilgili biraz bilgim var.İsterseniz bu bilgimi sizinle paylaşa bilirim. akpolat63@hotmail.com
falamir
İletim - 15/05/2007 : 18:33:54 Karaknight, makina mühendisliği okuyorsan eğer gün bugündür ki motorlu araçlardan uzak durmanın, plan proje çizimini el yordamıyla halletmenin zamanı gelmiştir.
hasantahsinq
İletim - 15/05/2007 : 03:05:38 elysium source,eclipse. bikaç tane daha vardı fakat hatırlayamıyorum..
karaknight
İletim - 13/05/2007 : 18:58:00 teşekkürler ben heves ettim
mjo
İletim - 13/05/2007 : 12:58:25 vallahi dostum yönetici falamir haklı sonuna kadar.. bak ne güzel demişsin mak.muh okuyorum diye... o zman onun gereklerini yerine getir bence... kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama mesela solid gibi bir programı öğrenip makina parçaları geliştirebilir ve ileride buna benzer programlarda kendini geliştirerek iş imkanını arttırabilirsin... bende müh. fak. de okuyorum...hemde oyun için en ideal olanını... anladın sen onu....oyun yapmayı hele hele online oyun yapmayı bir kenara bırak bence....ileride iş imkalarını nasıl zorlarım ona kafa yor..
bu nuda niye soyluyorum 2 gün önce yaptıgım iş başvurusu nedeniyle... yok abi ben heves ettim yapacam dersende bişey diyemem...koaly gelsin deriz sadece...