|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Jazy BooY |
İletim - 23/04/2007 : 16:33:23 Bu adla bi grup kurmak istiyorum,
*Grubum 8 kişiden oluşcaktır en fazla 10 kişi olur(Ses,Görüntü,..vb), *Grubumda Profesyonel olup olmamak önemli deil(zaten o kadar profesyonel olan biri bize katılaccağını sanmam), *Ben ilk grubumu kurdup ondan sonra oyunu tasarlıyalım die düşündüm, *benim grubuma uygunsanız jazy_booy@hotmail.com'ı kayıt edin, *Başvurularınızı bekliyorum...
Klekodor'un sözlükte bi anlamı yoqtur dierki büyük gruplarında (Ubisoft,EA,Activision..vb.)bi anlamı yoqtur zaten |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
berkay18 |
İletim - 02/05/2007 : 12:27:03 çok özür dilerim bazı özel sebeplerden dolayı giremedim zatten yarım saat önce sınavdan çıktım berkay0695@hotmail.com |
duckindark |
İletim - 01/05/2007 : 19:32:05 alıntı: berkay18 tarafından yazılan:
valla bende resim bulmada süperim sınıfımda hem polat alemdar fotosu buluyodum herkes bnden foto istiodu
harbiden süpermiisn yauff :D:D
ya beki bne katılarbilrim hem bnm ark var o da oyun aleminde bayaği bi projelerimiz vardı şu aralar ama bn daha çok html üzerindeyim gm bayaği ii oyun yapmişliğim var gerçi ark pascal öğrenodu bilmiom hala bakıomu belki bn de katılabilirm arka da saorayım |
|KRONDOR| |
İletim - 28/04/2007 : 01:19:17 alıntı: berkay18 tarafından yazılan:
valla bende resim bulmada süperim sınıfımda hem polat alemdar fotosu buluyodum herkes bnden foto istiodu
Süpersin. |
Jazy BooY |
İletim - 24/04/2007 : 14:14:28 ewt 3D olcak arkadaşlar ben ilk grubumu kurmak istiyorum iice birbirimize alıştıktan sonra oyuna başlamak istiyorum Gruba Alınanlar: Pskopat berkay18 karaknight arkadaşlar herkes msnesini yazsın katılmak isteyenler için söliyorum... |
karaknight |
İletim - 24/04/2007 : 13:32:16 gardaş şu durumu iyice açık et bende katılabilirim belki iyice açıklada ses görüntü deyip kesmişsin :) |
|
|
|