|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
themuro |
İletim - 18/03/2007 : 12:03:26 bir oyun projesi vardı arkadaslar oyunun konusu belli oldu Çanakkale savaşını anlatan bi oyun yapmak istiyorum.Yabancılar 1. dünya savası ile ilgili bir sürü oyun çıkardı biz bildigim kadarıyla pek fazla birşey çıkarmadık gta oyununu oynayanlar bilirler onun gibi bir adam olucak kıyafeti eski türk askerleri gibi olucak.olay cephede geçicek görev yaptıkça rütbemiz artıcak.general olunca oyun biticek ve bu oyunun 2. sürümü çıkıcak.2.sürümde esir düşücez ona göre oyun devam edicek bu oyun için c++ yeterli olucagını düşündüm. bilenler lütfen mesaj atsın girafikçilere ihtiyaç var 3d studio max vb şeyler bilenler lütfen mesaj atsın. birde seslen dirme için olursa iyi olur sagolun
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
themuro |
İletim - 22/05/2007 : 19:01:12 Son günlerde giremiyorum çok fazla gecikme oldu |
hasantahsinq |
İletim - 20/05/2007 : 17:40:10 yalan oldu galiba bu oyun :D |
mjo |
İletim - 08/05/2007 : 22:51:47 Vallahi şu an Virtula Reality ile ilgili bir simulasyon üzerinde çalışıyorum... wii oyun konsolu gibi bişey olacak...bitmesine az kaldı.. elimize giyecegimiz eldiven ile OpenGL ve C++ kullanarak yaptıgım el simulasyonunu kontrol etmeye çalışıyoruz... bu proje bitirme projemiz..bitince oyun da yazmaya karar verdik.. ozman saglam bir oyun görürsünüz inş.
|
pritoryus |
İletim - 06/05/2007 : 15:57:23 ben bu sitede 2.5 yıldır varım hiç sağlam oyun yapan görmedim
|
themuro |
İletim - 23/04/2007 : 07:38:03 evet zor olcak ama biz yapıcagımıza inanıyoruz birde yapımlara basladık |
|
|
|