|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Vezir-i Osmanlı |
İletim - 06/02/2007 : 17:06:30 Arkadaşlar bu oyunun hakkında size bilgi veriyoruz:
-Hayali bir şekil oluşturulacaktır.(Gta gibi) -Arabalar günümüzdeki türkiyede kullanılan arabalardır ve yarısı hazırlanmıştır. -4 tane karakter seçeneği bulunmaktadır 2 erkek 2 kadın -Binaların çoğunun içine girilebilecektir. -Arabalarda Need For speed de bulunan arabalardanda vardır (noslu. -48 Tane oyuncu dışında karakter bulunmaktadır bu karakterlerin tamamı yapılmıştır. -Çevre sesleri bitmiştir.Radyo olarak 4 tane radyomuz vardır(Araçfm,Popfm,Kralfm,Dfm) -Oyunda bir tane çay bulunmaktadır. -Orman bulunmaktadır fakat az bir alanda piknik yerleri bulunmaktadır. -Bir tane stadyum,Bir tane halısaha vardır. -Köpek,Kedi bulunmaktadır. -3 tane cami bulunmaktadır(yapılmamıştır) -Oyunda belirli görevler bulunmaktadır yapılmıştır(100 tane)
Oyunda çalışacak arkadaşların prpfessıonal olması gerekmemektedir. Maaş verilmemektedir. Tamamen zevk içindir. Eğer oyunumuz satılırsa 2. serisinde yine aynı kadro ile maaşlı olarak çalışılacaktır. Oyun Gta Vıce cty Platformu üzerine kurulacaktır yani yeniden kodlamaya ve platform kurmaya gerek yoktur.
yagizhan_93@hotmail.com adresini kaydetip işe başlayabilirsiniz tamamen ciddi bir iştir lütfen eğlence için kayıt etmeyiniz(Eğlence için derken dalga geçmek bağamında kullanılmıştır)
Vezir-i Osmanlı Hacked Team Company (c) 2006-2007 son baş vuru tarihi 30-02-2007
|
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
hasantahsinq |
İletim - 18/03/2007 : 18:44:20 alıntı: tarafından yazılan:
GTA: Vice City'nin kaynak kodları dağıtılmadı ki. Nasıl üzerine oyun yapıyorsunuz?
Haklısın...Hadi oldu desek,bu yasal mı?
|
|KRONDOR| |
İletim - 07/02/2007 : 04:29:30 GTA: Vice City'nin kaynak kodları dağıtılmadı ki. Nasıl üzerine oyun yapıyorsunuz? |
|
|
|