|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
redlight |
İletim - 16/09/2006 : 23:50:06 bu oyun sims,knight online,need for speed,total war,fifa,nba gibi çok oyunun karışımı olsun.(multiplayer) bu oyunda çoğu dünya ülkelerine ait haritada yerler mevcut.evde oturma var simsteki gibi.ev ticareti işlerine girilebiliyor.oyunda belirli yaşlarda üniversiteye gidiliyor.futbolcu,yarışçı,fizikçi,kimyacı,asker gibi meslekler seçilebiliyor. simste olduğu gibi hijyen,tuvalet gibi şeyler bulunuyor.ayrıca buna sağlık da eklenmiş.Mahkemeler,marketler,kıyafet satan yerler bulunmaktadır.Oyun ilk başladığında yurtdışına pazarlanacak.bir tarihe kadar o ülkede en iyi oynayan kişiler cumhurbaşkanı seçilecek.ülkelerin cumhurbaşkanlığı ve halk arasında diğer ülkelerle savaş olabilecek.oyunun haritasının çok büyük olması gerekiyor.ve oyunun haritası sade değil.sular,göller,denizler de var.hastane var.karakterlerin yaşı var.ama bir yaştan bir yaşa geçmek 10-15 gün falan sürüyor.ev içinde bulunabilecek bütün malzemeler var.çeşitli çeşitliarabalar var. oyunda chat menüsü de var.oyunda cinsel içerik bulunmamaktadır.karakterler evlenebilirler. siz oyunda sadece bir karakteri yönlendireceksiniz.karekteriniz ölünce karakterinizi çocuğunuza bırakabilirsiniz. oyunda karakter yapımı için göz rengi,saç rengi,yaş,ırk seçme de var.
ben kodlama bilsem bunları yaparım.sizi projeme ortak ediyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
мєятizм™ |
İletim - 19/09/2006 : 16:13:45 alıntı: redlight tarafından yazılan:
ok.bi daha yazmam öyle
Hay Allah ya tam komedi farkındayım konuyu saptırdık ama sen yazım hatalarına hala devam ediyorsun,yukarıda yöneticilerin yazdığını birkaç sefer oku bakalım ne anlatmaya çalışıyorlar.. |
redlight |
İletim - 19/09/2006 : 15:20:21 ok.bi daha yazmam öyle |
Dreamwalker |
İletim - 19/09/2006 : 07:53:35 Programcilikta ufacik bir yazim hatasi sana oyle bir bas agrisi verirki. bir degiskende yaptigin bir harf hatasi haftalarini alabilir duzeltmek icin. Heleki programci hata yapmaz, hata varsa programci bunu ozellikle tasarlamistir diye dusunen bir dil ile calisiyor isen (ornek C)
Konu/senaryo yazacaksan cok daha genis bir sekilde ve en ince ayrintisina kadar dusunmelisin. Programcilara detayli aktarabilmelisin. Hic dusundun mu boyle bir oyunun nasil yapilabilecegini? Para birimlerinden tut, enflasyona, borsaya, askeri guce, teknolojiye, dogaya kadar her seyi tasarlamalisin. Politikasindan, dinine... |
мєятizм™ |
İletim - 19/09/2006 : 02:01:03 Vatandaş kaş yaparken göz çıkarmış.. |
|KRONDOR| |
İletim - 19/09/2006 : 01:53:45 Ok yazmandan ve Türkçeyi yanlış yazmandan belli ne kadar önemsediğin... |
|
|
|