|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
animatör |
İletim - 27/08/2006 : 02:13:36 Arkadaşkar ben gmde room un genişliğini 5000 ayptım bunu uyguladım ama çalıştırdığım zamanspritlar sanki atomlarına ayrılıyo ve gözükse bile diğer spritelar yok oluyo naapmam lzm pls |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
animatör |
İletim - 27/08/2006 : 15:52:38 evt bu şahane büyüklüğü platform oyunu için deniyim dedim karşıma bu sorun çıktı ve soruyum dedim.saol |
Dreamwalker |
İletim - 27/08/2006 : 14:27:03 Eger spritelarin kucuklugunden sorun varsa yada hafiza olayi varsa (ki sanirim sorun orada) diger yazina yazdigim cevaba bak. Bu olay gene viewlerle alakali. View on screen ve port on screen kismi.
Ayrica cok asiri derecede buyuk ekran yapman pek mantiksiz. Game maker disaridan yardim olmaksizin (yada cok iyi GML kodlama) bugunun en modern bilgisayarlarina bile diz cokturur. Daha kucuk odalar yap ve bunlari birbirine linkle (yani gecis efekti olmadan). Oda degisirken ise "yukleniyor" dersin. GTA da bile vardi bu hatirlarsan :) |
|
|
|