AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 GM de room kaydırma

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
animatör İletim - 15/08/2006 : 00:02:20
Arkadaşlar gm de 2d gta tarzı bi oyun yapımına başladım istediğim roomdan rooma geçmeden direk adam nereye ilerliyosa oraya geççek ama efekt olmadan bunu nasıl yapabilirim lütfen söyleyin.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
animatör İletim - 27/08/2006 : 17:20:07
ya zaten projeden vazgeçtim.hiç kimse bi bşeyler yapmadılar gruptaki bnde çektim gittim.yeni şeyler yapmaya çalışıyorum seneryo üzerinde biraz uğraşçam aklıma gzl bişey gelirse die belkide bi hazır bulduğum oyunu geliştiririm.onu tam olarak bilemiyorum.
Dreamwalker İletim - 27/08/2006 : 14:23:03
11 gundur hala "view" kismini goremedin mi ya "room" bolumunde? :)

Bir bakiver butun menulere..
object following diye secenek var, orada hangi obje izlenecekse onu sececeksin. Kullanici ekrani ne kadar boyutta gorsun gibi hepsini ayarla, deneme yanilma yolu ile. Ya bir ornek hazirlamam 2 dk. mi almaz, ancak 11 gunden beri bir view ler diye bahsetmistim... Ona bakmayan adam benim verecegim ornekten ne ogrenicek diye bir dusunce var aklimda...
Bir kendin dene, olmadi mi yaz buraya nerede sorun oldugunu, yazarim ben sana cevabini. Ayrica diger yazilarda ne kadar oyun yapici ustasi oldugunu yazana kadar bir 15 dk ayirsaydin bu olaya, simdiye kadar cozmustun ya hadi neyse :)
animatör İletim - 26/08/2006 : 19:09:06
buldum ama linkler ölmüş abicim
gamer91 İletim - 25/08/2006 : 22:37:51
ultimate reflection games diye bi başlık altında olması lazımdı. Bulamassan ben sana gönderirim. Tabi sahibi izin werirse
animatör İletim - 25/08/2006 : 22:24:22
onu nerden bulcam

0.03 Snitz Forums 2000