|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
HasanTTR |
İletim - 26/07/2006 : 18:56:26 Bi program buldum kendinizze 2d oyun yapabilirsiniz grafikler vs. hazır... denemek isteyenler http://www.touchofdeathproductions.com/ sitesinden bilgi alsınlar ve indirsinler.. |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HasanTTR |
İletim - 27/07/2006 : 20:33:15 doğru diyosun ama bu programda server yapılabiliyo.ben onun için yazdım yani biliyorum 2d yapmak içi çooook kaynak olduğunu |
animatör |
İletim - 27/07/2006 : 00:24:50 game maker şaheser.İstediğin tür oyun yapabiliyosun.Bide bu tür motorlarda garifkler hazır oluyo galiba ve buda istediğimiz tür oyunu kısıtlıyor.Ben pokemon yapcam adam bana yu-gi-ho yaptırıyo:D.Ben pek sevmiyom en iyisirpg yapacaksan(bende rpg ile çok ilgilenirdim)qbasic,c++ ve java dillerini kullanarak yapacaksın en iyisi istek olursa(belki yapmayabilirim)size bazı örnkeler verebiirim yarım yamalak başlangıç için qbasic kodları. |
XxHaYaLeTxX |
İletim - 26/07/2006 : 21:33:30 HasanTTR hocam forumu biraz dolaşırsan zaten çok iyi kaynaklar bulabilirsin..2D oyun yapımı oyun motorları..Yani şu an kimse bende dahil game makerdan başka bi programla ilgilenmiyor..Yani az çıkar bu programla uğraşan .. |
animatör |
İletim - 26/07/2006 : 19:59:43 güzel ama benim game maker da bi projem var onu devam ettiriyorum. |
|
|
|