|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
MR.VONALI |
İletim - 19/07/2006 : 15:46:14 yaa beyler su anda muhtesem bir oyun yapıyorum ama bi yerde takıldım karsıdan gelen ucakların benden 10 cm uzakta durup bana ates etmesini istiyorum nasıl yapabilirim + ucaklar bana dogru donmus bir sekilde olsun istiyorum nasıl yapbilirim lutfen yardım edin |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
XxHaYaLeTxX |
İletim - 21/07/2006 : 02:45:21 ya hocam denizle benim dediğimin ne alakası var ya 15 yaşında adamsın ne demek istediğimi anlamıonmu..? game maker bilmiosun çok şey soruosun ve araştırmıosun ve bize sataşıopsun.Allah Allah ya game maker biliom die geçinion yok bu böyle olsun yok şu şöyle olsun.Yeter ya kaç tane konun kitlendi akıllan artık be..!  |
|KRONDOR| |
İletim - 21/07/2006 : 02:03:39 Sağa sola sataştığın bir mesajını daha görürsem üyeliğin gider. Karadenizli olman da bu konuda sana hiçbir fayda sağlayamaz. |
MR.VONALI |
İletim - 21/07/2006 : 01:22:02 allaha sukur denizde dogdum denide buyudum denizde buyuyorum denizde yuzuyorum cunku karadenizliyim.neyse bosverelim bunları
eger bu forumda oyun yapımı diye bolum olduguna gore buraya sormıcamda nereye soracam???????????
+
benim kimseye laf attıgım yok asıl siz bana laf atıyonuz ayrıca ard arda mesaj yazmamaya dikkat ediyom fakat hazır mesaj bolumu kolayıma geliyo
simdi bana laf atmak icin dusunuyonuz fakat ben karadenizliyim butun lafların altından kalkarım.
azda olsa yardımlarınız icin tessekkur ederim (yardımı olmayanlar uzerina alınmasın) |
XxHaYaLeTxX |
İletim - 20/07/2006 : 23:28:05 MR Vonalı sen daha hayatında deniz görmeden yüzmek istiyosun resmen ya yapamadığın bütün herşeyi burda bize sormak zorunda değilsin google die bişi var ordan araştır..Programcı adam araştıran adamdır.Ayrıca bizim sandığımız kadar amatör değilsen yap o zaman.Herkese laf atıon burda bizim sinirleride kaldırıon ya.Olmaz ki hem ayrıca ard arda mesaj yazmassan güzel oluur yani mesaj düzenle die bişi var die hatırlıorum.. |
MR.VONALI |
İletim - 20/07/2006 : 13:28:05 sizin zannettiginiz kadar amator degilim ayrıca 1945 gibide degil birde ben kimseye laf atmıyorum
yardımınız icin tesekkurler |
|
|
|