Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
aorgun
İletim - 14/06/2006 : 12:04:01 Herkes burda yapacağı veya yapmakta olduğu oyun projelerinen bahsetsin. Ben şu anda Türk Otomobil isimli bir oyunun yapımıyla uğraşıyorum, şimdilik bilgi yok yapınca göreceksiniz...
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
gamer91
İletim - 17/06/2006 : 17:40:25
alıntı:aorgun tarafından yazılan:
alıntı:gamer91 tarafından yazılan:
benim Bakırköy adlı bir projem war. Adamın biri sinir krizi geçirio ve bakırköye yatırılıo. İlk bölümde bakırköyden kaçmaya çalışıosunuz
Bak bu oyun konusunu sevdim oyununu bekliyorum Ne zaman biter ?
Valla kardeş game maker hakkında bişiler öğrendim ama ciddi sprite sorunu çekiyorum
burak_49
İletim - 17/06/2006 : 16:09:38 ABİ BENİM AKLIMDA BİR SENARYO VAR İSTEYENE SÖYLEYEBİLİRİM AMA BENİM YARDIMA İHTİYACIM ÇOK VAR SENARYOYU WORLD İLE YAZIP BURAYA SİTE HALİNDE SİZİNKİ GİBİ KOYMAK İSTERİM AMA BİLMİYOM BU ARADA SAOL ABİ
aorgun
İletim - 16/06/2006 : 11:10:01
alıntı:gamer91 tarafından yazılan:
benim Bakırköy adlı bir projem war. Adamın biri sinir krizi geçirio ve bakırköye yatırılıo. İlk bölümde bakırköyden kaçmaya çalışıosunuz
Bak bu oyun konusunu sevdim oyununu bekliyorum Ne zaman biter ?
zıpzıp
İletim - 15/06/2006 : 12:18:13 ben de internetten game maker in strateji oyunlarını düzenlenebilir şeklinde indirdim. onları inceliyorum. strateji oyununun mantığını kavrayayım da basit bir strateji oyunu yapacağım. planım da bir adayı fethetmek. adanın bir köşesinde biz, başka yerlerde de 2 tane düşman var. biz işte kaynak toplayıp insan bina vesaire yapıyoruz, adayı deniz yoluyla sarıp falan ordularımızla düşmanı yokediyoruz. hele şu strateji oyunu yapmanın mantığını kavrayayım hemen yapacağım