|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
gamer91 |
İletim - 11/05/2006 : 16:15:00 Yaw arkadaşlar normal oyun yapmak zor. Acaba game maker bilen biri bna yardım edebilirmi. Galba orda yapmak kolaymış. Ama hazır kalıp önermesin yardım edecek arkadaş |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
keços |
İletim - 22/07/2006 : 22:18:21 bende daha denemedim ama güzel diyorlar. |
Bellerophon |
İletim - 13/05/2006 : 13:11:24 ne kavgası ya. sana güzelce nasihat ettim. dilediğini yapmakta serbestsin. sonuçlarına sen katlanırsın sonuçta... |
Handsome_BoY |
İletim - 13/05/2006 : 07:44:50 bak bu forumda kavga etmeyelim gel msn e orda görüşelim senle görüşçez zaten afacan352@msn.com |
Bellerophon |
İletim - 13/05/2006 : 01:41:03 Handsome_BoY sen aYDeDe nickli şahıssın bunu anladık... evet senin yaptığın büyüklenmek, kibirlenmektir. insanlara sanki çok ilim sahibiymişsin gibi sinirli tavırlar sergileyip üstünlük taslıyorsun. bu seni aşağıların aşağısına düşürür. insanların gözünden düşersin 0 olursun... şahsen bu tavrını sürdürdüğün sürece tek bir adım dahi ilerlemen mümkün değil. eğer ilim bilgi kemalat elde etmek istersen herhangi bir konuda, kendini asla ama asla üstün görmeyeceksin. bilakis diğerlerinden daha az bilgi sahibi olduğunu düşüneceksin. ancak bu şekilde onu öğrenebilir, deyimi yerindeyse profesörü olabilirsin... ben ilk başlarda senin oyun yapma hevesinden sana birşeyler öğretmeyi düşünmüştüm. ama sonra senin bu tavrın fikrimi değiştirdi. sen ne demek istediğimi anla... neyse kardeş. bildiğin gibi yap... |
Handsome_BoY |
İletim - 12/05/2006 : 17:54:53 ya hocam kibiri felen nerden çıkardın sende ya.!Burda yaptığımız oyunları tartışıoz sen nedioyn ya ben kibirleniommu..?? |
|
|
|