Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
teyfo
İletim - 10/05/2006 : 12:15:08 Arkadaşlar benim bir fifa sitem var ve kendim kurdum web masterım
Reklam Yasak!
Evet arkadşalar oyun yapımı işine merak sardım ve öğrenmek istiyorum
Bildiğim şeyler Photoshop ve web tasarımcılığı
Bana program hakkında ve kodları nasıl yapacağım hakkında yardımcı olursanız bir fifaturk oyunu yapacağım sadece türklere özgü ben zoru severim bana en zor ve en güzel nasıl yapacağımı söyleyin ama açık sözlü olun lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada siteniz çok Güzel
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
djbenim
İletim - 19/05/2006 : 14:10:23 siten heralde çok güzel di
|KRONDOR|
İletim - 15/05/2006 : 03:19:52 İşimize karışmayın diyoruz, konu alakalı yerde diyoruz; neden hala anlamamakta israr ediyorsun. Sorunun nedir?
Handsome_BoY
İletim - 14/05/2006 : 10:06:16 hayır benim amacım öğretmek değil sende gördün zaten başlığın konuyla alakalı olmadığını söledim sadece Saygılar..
CrAzY_IVAN
İletim - 13/05/2006 : 13:43:19
alıntı:teyfo tarafından yazılan:
Evet arkadşalar oyun yapımı işine merak sardım ve öğrenmek istiyorum
Bildiğim şeyler Photoshop ve web tasarımcılığı
Bana program hakkında ve kodları nasıl yapacağım hakkında yardımcı olursanız bir fifaturk oyunu yapacağım sadece türklere özgü ben zoru severim bana en zor ve en güzel nasıl yapacağımı söyleyin ama açık sözlü olun lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada siteniz çok Güzel
Görüldüğü üzere konu oyun yapımı ile alakalı, sonradan Web'e dönmüş biraz. Bize işimizi öğretmeye çalışmayın yeter!
Handsome_BoY
İletim - 13/05/2006 : 07:42:37 içerikte oyun yapımından bahsedilmiyo kendi sitesine yardımcı arıyo yani bi webmaster arıyo yani oyunla webin ne alakası var.??