|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sEcReTs |
İletim - 24/04/2006 : 10:29:16 Ya game maker'da oyun açılırken en başta bir çubuk doluyor ya işte oradaki resmi nasıl değiştirebiliriz veya nasıl oraya resim ve yazı koyabiliriz? Oyun başlayınca bir -başlat- butonu nasıl yapabiliriz? Lütfen cevap verin çünkü buradaki oyunların bazılarında bunlar var nasıl yapılıyor bilmiyorum sinir oluyorum lütfen yardım edin... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
mj |
İletim - 26/04/2006 : 15:25:19 alıntı: aYDeDe tarafından yazılan:
secrets daha kafana ne takılırsa sorabilirsin biraz game makeri ii biliorum elimden geldiği kadarıyla yardım edebilirim..
AyDeDe ne konuda yardım istedigini söylersen o zaman e-maili mi alabilirsin..bilmedigim bir konuda konuşmayayım boşuna.. iyi çalışmalar.. |
aYDeDe |
İletim - 25/04/2006 : 20:40:05 secrets daha kafana ne takılırsa sorabilirsin biraz game makeri ii biliorum elimden geldiği kadarıyla yardım edebilirim.. |
sEcReTs |
İletim - 25/04/2006 : 18:23:04 Teşekkürler aydede çok işime yaradı mj senin dediğin gibi sitesine baktım ama pek te bişi anlayamadım yani azbuçuk bişi anladım ama yinede saol... |
mj |
İletim - 25/04/2006 : 12:30:53 ressmi sitesinde açıklamalar yokmu program ile ilgili..bir bakın orya tabi ing. varsa.. |
aYDeDe |
İletim - 24/04/2006 : 21:33:25 arkadaşım sana şöle anlatiim :şimdi aç game makeri oyununu yap yukardaki Add a bas Change Global Game Settings e tıkla,sonra yukardaki sekmelerden loading e gel,change image de oradan resmini seç oka bas iyi çalışmalar.. |
|
|
|