AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 C# da oyun...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
horkuc İletim - 22/04/2006 : 12:13:15
HErkese Merhaba;
okulda bir süredir C# eğitimi aliyoruz ve bizden proje olarak bir oyun yapmamiz isteniyor.
5.sınıflara yönelik eğitsel bir oyun olacak fakat ne yapacağımı bilemiyorum. C# ile neler yapılabileceğini düşünerek bana nasıl birşey yapmam konusunda yardımcı olabilir misiniz??
veya bu tür oyunları nasıl temin edebilirm??
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
aYDeDe İletim - 26/04/2006 : 22:16:02
evet bence iyi bir fikir..
Dreamwalker İletim - 26/04/2006 : 20:22:23
Eger yanlis anlamadi isem, sen oyun icin fikir soruyorsun? soru cevap tarzi break-out/arkonoid tarzi oyun fikri nasil? Ekranin ustunde mesela bir soru olur "Istanbul kac yilinda alinmistir?" diye... Altinda ise 4 tane cevap ver alir, 1234 - 1453 - 2006 - 1543 gibi...

Oyuncu ekranin alt kosesinde kullandigi raket le topu dogru cevaba dogru gondermeye calisir. Top sorunun oldugu bolgeye gidemez, ancak cevap bolumune kadar gidebilir. istedigin gibi bir kac ilave yapabilirsin.. mesela alt kismi kapat ki top ekran disina cikamasin ve kullanici yanlis cevap verdiginde puan yerine, hak kaybetsin...
Pek zor bir oyun tarzida degil, sanirim kolayca yapabilirsin. Biraz yazi yazman gerekicek ama klavyen gelisir :)

Eger bunu yapmayi dusunursen raketi /-----\ seklinde yapki, kullanici topu istedigi gibi kontrol edebilsin. Ayrica ekrana rasgele blok koyarak, durumu zorlastirabilirsin. 3-5 dk da dusunulen birsey, hosuna gitmedi ise kusura bakma :) iyi calismalar.
mj İletim - 23/04/2006 : 20:46:24
C# ta birkaç siteye bak ya..
programlama.com mesela..
|KRONDOR| İletim - 22/04/2006 : 14:20:52
Beşe gidiyorum demiyor, beşinci sınıflara yönelik oyun yapacağından bahsediyor...
yüzbaşı İletim - 22/04/2006 : 12:53:14
aaaaaaa sen 5 e mi gidiyorsun bende oyun nasıl yapılıyor biliyorsan bana söylermisin????????

0.02 Snitz Forums 2000