|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
black lord VOL DEMORD |
İletim - 25/03/2006 : 16:46:38 beyler hepimiz birlikte 3D oyun yapalım güzel olması için aylarımızı oyuna vermemiz lazım
beyler oyun yapma işinden anlayanlar varmı
ben oyun yapmayı bilmiyorum ama senaryo yazarım
diğer işleri halledebilecek olan varmı
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 09/04/2006 : 22:34:50 Ortamı germeyelim lütfen. |
black lord VOL DEMORD |
İletim - 09/04/2006 : 21:50:32 Bellerophon arkadaşa katılıyorum |
Bellerophon |
İletim - 09/04/2006 : 21:35:57 alıntı: Smeagol tarafından yazılan:
alıntı: Bellerophon tarafından yazılan:
alıntı: Smeagol tarafından yazılan:
alıntı: Bellerophon tarafından yazılan:
black, onların parası var bu 1, teknolojisi var bu 2, imkanları sayısız bu 3, 10-20 kişi değil 300-500 kişi çalışıyor en aşağı bu da 4. saygılar sevgiler...
Bu kafayla oyunu bırak hiçbişey yapamazdık zaten. Hayret nasıl internetimiz olmuş bizim.
of ne saçmalıyorsun arkadaş? ne alakası var internet minternet? yabancı şirketlerin imâli o! ben 3D olan bir oyunu diyorum. senin programcılıktan ve oyun tasarımından haberin yok... arkadaşlar mümkünse bilgi olmadan eleştiri yapmayalım haddimizi bilelim...
Haddini bilmek konusunda haklısın evladım. Mesela haddini bilmeye doğru düzgün konuşmasını öğrenerek başlayabilirsin? Sen daha doğmadığın sırada ben bilgisayarda oyun yazmakla uğraşıyordum. Her halde senden daha fazla bilgim var bu konuda.
Oyun yapmak için gereken en büyük şey zaman. Bu forumda kimsenin oturup oyun yapabileceğini ben de zannetmiyorum. Ama bir 15 sene sonra istersen sen bile oyun yapabilirsin ekip toplayabilirsen. Tabi baştan "yok aabi avrupalı yapar, biz de neeerde o imkanlar" diyen kimse oyun da yapamaz...
Sen lafı münasip bir yerinden anlarsan elbette ki cevabında bu olacaktır! Ben senin evladın fln değilim. 5 yaşlarımda başladım bilg. a, ing. e ve daha sonraları bilg. animasyonuna! İlerki yaşlarımda da programlamaya geçtim. Yıllardır da uğraşıyorum ve şu an 20 yaşımdayım...
Benim bahsettiğim olay onların söylediği Half-Life tarzı oyunlardır! Bir tetris oyunu falan değil! Oyun diyorsan ben sana 10 dk da da oyun yaparım merak etme!
Ama lütfen önce anlayışını genişlet, sonra yorum yap. Benim söylediğimi daha anlamadan eleştiride bulunma. Ayrıca başından beri "bu kafayla" tabirini kullanan sensin. Üzgünüm ama sana hak ettiğin bir cevabı verdiğimi düşünüyorum. Uzatmayada gerek yok zaten.... |
welcome |
İletim - 09/04/2006 : 18:51:15 Basit İşş |
mj |
İletim - 03/04/2006 : 23:10:41 Smeagol varya seni işte bu yuzden seviyorum dostum... çok haklısın dediklerinde..birde herkese cevap verme zorunluluğun yok ya..boşver..millet ne yapıyorsa yapsın.. |
|
|
|