|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
-vatansever- |
İletim - 14/03/2006 : 19:07:11 Merhaba Arkadaşlar ,
Bildiğiniz Gibi Türkiye de İzlenme Rekorları Kıran Kurtlar Vadisi Irak Filmi İçin Bir Oyun Yapmaya Karar Verdik ve Cuma Günü Pana Film 'e Mail Atmış Bulunmaktayız. Heralde Pana Film 7-8 Kişilik Ekibi Kabul Etmez , Dolayısıyla Mesleğinde Uzman Gönüllü olarak çalışacak Takım Arkadaşları Arıyoruz.Daha Sonra Pana Film Kabul Ederse Anlaşırız.
- 3DSMAX - C++ - GRAFİK TASARIM - FRAGMAN - 3D GS - SES
KONULARINDA ÇOK İYİ BİLGİYE SAHİP GÖNÜLLÜ TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ. UMUYORUZKİ BU PROJEYİ BİTİRİNCE HEPİMİZDE KAZANÇLI ÇIKACAĞIZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER SAYGILARIMLA kvoyunu@hotmail.com < Sadece Gönüllü Çalışacak Takım Arkadaşları Eklesin >.
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
mj |
İletim - 03/04/2006 : 22:12:47 alıntı: -vatansever- tarafından yazılan:
MJ ye cevap :
3d studio max te modelleme konusunda çok bilgili olanları arıyoruz. Bunun yerine 3d game studio da olur tabiki
c++ konusu da açık birşey zaten bu dili çok iyi bilen arkadaşı arıyoruz. Bir oyun yaparken programlama dili olmadan birşey yapılamazki.Oyunun menüsünü hazırlamamız için bile programlama dili gerekiyor.
bunları bende biliyorum... ama 3D max ta yaptığın şeyleri 3d game de yapamazsın haberin ola... |
sbakay |
İletim - 03/04/2006 : 02:52:22 yaw gtaci güldürdün beni gece gece.. |
gtacj |
İletim - 01/04/2006 : 22:49:40 benim bir önerim var charecter seçme olsun ve bazı özel eşyalarla adam güçlensin |
black lord VOL DEMORD |
İletim - 01/04/2006 : 15:27:22 ben güzel senaryo yazarım |
welcome |
İletim - 01/04/2006 : 09:44:39 Fragman ' Cı Olurum Ben |
|
|
|