AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 MOYUN ÇUR HAN(bir strateji oyunu) EXE

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
53exe53 İletim - 19/02/2006 : 16:33:15
Uygur Devletinin başına geçmek istermisiniz. Eğer isterseniz bu oyunu mutlaka deneyin. Oyunda Kutluk Bilge Kül Kağan ın oğlu Moyun Çur yerine geçip Uygur Devletini yönetiyorsunuz.

www.exestudios.com.tr.tc
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Bellerophon İletim - 25/03/2006 : 21:13:54
evrenacigul@hotmail.com
gel konuşalım :)
53exe53 İletim - 25/03/2006 : 21:08:02
gel kardeş beraber çalışalım artık zaten pek vb kullanmıorum c script im gelişti onda EXE içinde projeler var fakat onları Exe deki başka elemanlar yapıor senle çalışalım istersen bende şu an yeni motorlar arıorum. msn yazarsan iyi olur ;)
Bellerophon İletim - 25/03/2006 : 20:54:26
53exe53 kardeş, oyunu indirdim oynadım ve bitirdim, sana tavsiyem lütfen oyun yapımını bırakıp Visual Basic'te(ki oyunlarını bununla yapıyorsun) arayüz tasarımıncılığını geliştirmen ve hatalarını asgari seviyeye düşürmen. başarılar...
Bellerophon İletim - 25/03/2006 : 20:47:42
bende yıllardır uğraşıyorum programcılıkla. ama hiç oyun yapmadım. aslında yaptım ama bunu oyun diye dağıtmadım kendim oynadım...
şu an c/c++, vb, web programlama dilleri, 3d studio max, photoshop, flash vs. biliyorum ileri düzeyde. kısmet olursa oyun programlama ekibi kuracağım yakın bir gelecekte. ilgilenen arkadaşlar ve orta düzeye gelmiş ya da aşmış olanlar benle msn adresimden irtibat kurabilirler teşekkürler...
mj İletim - 25/03/2006 : 18:29:23
Ya ben 3 yıldır VB kullanıyorum...hiç gidipte onrada kasacağıma 3D de kasarım daha iyi...C++ ta da öyle..arayuzleri yaptım mı tamamdır.

yani anlayacağın microsoft eklentileriyle kasalı baya sene oluyor..bıktım ben boş verdim..

0.03 Snitz Forums 2000