Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
[BLuE]sCoRplOn_tr
İletim - 06/08/2003 : 14:34:00 bence yavaş yavaş eriyor . çünkü artık konuşacak veya sorulacak konu kalmadı. En sonunda insanlar bıktı. Tabi internet üzerinden . Hiç bir şey ve hiç bir oyun Counter-Strike ı Bitiremez... Üzgünüm ama Half-Life 2 hemen Çıkmazsa , 6 yıllık saltanat yıkılacak... Bilgi ve düşüncelerinizi bekliyorum...
İletim - 25/09/2005 : 17:53:54 6 Boyut.. :) GeLecege GüzeL Bir YakLaşım :) Cs yi sevmememe Ragmen Biteceqini Bende Sanmıyorum. Taa ki Onu Tahtından Indirecek Aynı Türden Bir oyun Cıkana Dek.
cırcırcan
İletim - 25/09/2005 : 17:36:43 bu oyun bir efsane
ilerde torunlarımıza gösterip bizim zamanımızda hep bunu oynardık şimdiki gibi 6 boyutlu oyunlar yoktu deriz
Ashkpirin
İletim - 16/09/2004 : 09:32:02 Cs bitmez çünkü millet herşeyini ezberledi. Cz yi yükledim makinelere . cznin grafikleri cs ye göre çok çok daha güzel. ama silahların yeri değişik ve sniperin zoomu geç açılıyor diye millet hala 1.5 oynuyor, yeni şeyleri alggılamakta zorlanıyor halkımız
OCTANE
İletim - 19/08/2004 : 22:39:55 CS:CZ kadar dandik bir oyun olamaz bu bir.İkincisi Counter-Strike:Source çıkacak okuduğum oyun dergisinin dediğine göre