|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Falanca |
İletim - 10/08/2005 : 17:00:23 Bu oyuna yeni başladım. Oyunun başlarında bir yerde takıldım. benim askerimi rehin almışlardı onu kurtardım ama askerin beni peşimden gelerek kutuların üzerinden zıplayıp tırmanarak helikopterlerin olduğu yere gelmesi gerekiyor. kutulara kadar her şey normal ama kutulardan sonra asker peşimi bırakıyor ve zıplamıyo(adam iki büklüm yürüyo halsizlikten). Havadaki helikopterlerden biri yere indi ama içine binilmiyor. askeri helikopterlerin yanına götüremedimdim bir türlübbaşka bir yolu varmı öldürmediğim adam kalmadı. |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| scorpionfa |
İletim - 11/08/2005 : 19:10:28 awp ile ateş edersen bir kaç atıştan sonra helikopter düşer. |
| Falanca |
İletim - 11/08/2005 : 18:52:45 şimdide 3. yada 4. bölümdeyim. bir kamyonetin arkasındn helikoptere ateş ediyorum ama çok denedim ne kadar ateş adersen et bişey olmuyor. |
| Falanca |
İletim - 10/08/2005 : 21:54:56 çok sağol Mr.Burns |
| Mr.Burns |
İletim - 10/08/2005 : 20:23:09 Herşey çok kolay önce o kutulardan zıpladıktan sonra sağ tarafa dönüp ilerliyosun sonra da aralık bırakılmış kapı var orda kutu var onlardan birini kır böylece kapı açılır |
|
|
|