AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Yuce admin mezarkazan

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
tvs İletim - 06/05/2004 : 02:24:01
selamlar baska bir serverdaki admin cizelgem disinda vede serverlarimzda user olmadigi zamanlarda diger serverla giriyorum nasil acaba diye vede karsilastigim durumu yazmak isterim.cok alaksiz yere servera girdigimde servera selam bile yazmadan bu arkdas yuzunden ban yiyorum ustelik birsey yazmadan ip degistirip girmek ise 2 dakika ozamanda neden fakesin diyorlar nedenini bende anlamadim vede form actim ww oynayalim net e form acmadan yetkili kisilere msj atip ss yolladigimda cevap vs gelmedi uzun bir sure bekledim ve enson az once banlaninca servera girdigimde bu -dng-mezarkazan adli yeni yetme admin arkdasimizin hareketini butun formlara yazmaya karar verdim cs dunyasi ile igili. sonuc olarak admin user ilişkisini bilen insanlariz cok yanlis cok. server adres cs oynayalim net sakin yanlis anlasilmasin vede reklam olarak algilanmasin biliyorum burasi yeri deil belki ama biraz olsun ders cikartirlar bu arkdaslar burdan.siz siz olun gireceiginiz serverin admin kadrosuna bakin!!

PS: yanllis anlasilmasin sakin reklam amacli deil

0.03 Snitz Forums 2000