|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| tvs |
İletim - 06/05/2004 : 02:24:01 selamlar baska bir serverdaki admin cizelgem disinda vede serverlarimzda user olmadigi zamanlarda diger serverla giriyorum nasil acaba diye vede karsilastigim durumu yazmak isterim.cok alaksiz yere servera girdigimde servera selam bile yazmadan bu arkdas yuzunden ban yiyorum ustelik birsey yazmadan ip degistirip girmek ise 2 dakika ozamanda neden fakesin diyorlar nedenini bende anlamadim vede form actim ww oynayalim net e form acmadan yetkili kisilere msj atip ss yolladigimda cevap vs gelmedi uzun bir sure bekledim ve enson az once banlaninca servera girdigimde bu -dng-mezarkazan adli yeni yetme admin arkdasimizin hareketini butun formlara yazmaya karar verdim cs dunyasi ile igili. sonuc olarak admin user ilişkisini bilen insanlariz cok yanlis cok. server adres cs oynayalim net sakin yanlis anlasilmasin vede reklam olarak algilanmasin biliyorum burasi yeri deil belki ama biraz olsun ders cikartirlar bu arkdaslar burdan.siz siz olun gireceiginiz serverin admin kadrosuna bakin!!
PS: yanllis anlasilmasin sakin reklam amacli deil |
|
|
|