|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| RoM3o |
İletim - 13/02/2004 : 11:08:23 botlar niye bu kadar gerzek oluyooooooooooooooo nedennnnnnnnnnnnnn? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| [BLuE]sCoRplOn_tr |
İletim - 02/04/2004 : 08:57:42 32 tane botu kaldırabilecek makinenin fanını öperim walla benim comp. kaldırmıyor... En fazla 14 tane Ekran kartımda güzel ama kaldırmıyor işte. Ge-Force Titanium 128 İşlemcim AMD 25oo daha ne yapim ? |
| Rmn |
İletim - 29/03/2004 : 13:55:45 Son pod-Bot 2.5 kullananlar için; Bazı haritalar 10'luk takımlardan fazlasını kabul etmiyorlar. o yüzden ben şahsen şöyle yapıyorum ve oynadığım oyundan da zevk alıyorum. oyunun kişi saysını 30 a ayarlayın, oyuna başladıktan sonra bot menusunu açıp 5. seçenek ve tekrar 5. seçeneği seçin, program otomatik olarak serverı doldurup takımları eşit düzeye getiriyor. o zaman hem takımlar eşit oluyor hem de server doluyor.
Düzeltme: Heyecanınızı ve sinir kat sayınızı anlıyorum, fakat mesajlarımızı biraz daha forum kurallarına uygun seçersek daha sağlıklı yardım alırız. normalde bu tip bir konunun kilitlenmesi lazım, verilen cevaplar ve bir anlık sinirden dolayı yazdığınızı düşünerek şimdilik sadece uyarıyorum sizden ricam biraz daha dügün mesajlar yazmanız. |
| Bora Poyraz |
İletim - 29/03/2004 : 13:48:16 Botlarla oynama sınırı var 32 den fazla bot eklenmiyor, Leg0l4s'ın da dediği gibi eğer Pod Bot ise "addbot 100" komutuyla en iyi botları ekleyebilirsiniz. |
| Leg0l4s |
İletim - 28/03/2004 : 14:33:11 Botlarda oyuncu sınırlaması yoktur. Oyunu açarken Create Game ekranında Max.Players seçeneğinde oyuncu sayısını belirleyebilirsin. Oyuna girdiğinde oyuncu sınırısını 30 bile yapsanız botlarla beraber 8 kişi oyuna başlarsınız. Sayıyı arttırmak için konsolu açıp addbot (0-100) komutunu birçok kere tekrarladığınızda belirtilmiş olan oyuncu sayısına ulaşabilirsiniz. |
| Rappier |
İletim - 28/03/2004 : 14:12:24 Kesinlikle.... Açık yazmıştım ama hadi neyse ))) |
|
|
|