|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| batmanbatu |
İletim - 26/08/2007 : 08:00:21 Ben h ye basıyorum bot menüsünden tek tek bot çıkarıyorum bunun daha kısa bi yolu olması lazım.Ben eski bilgisayarda h ye basıp zbot misc den min 20 yapıodum teröriste ve counterlara 9 ar tane bot atıodu şimdi tek tek bot atıyorum.(1.6 da)
Bide h ye basıp silah sağ elde tuşuna basınca silahı sağ eline almıyor.Sol elinde tutunca çok tersime geliyor easy de bile ölüyorum. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| quLeryuzz |
İletim - 29/08/2007 : 10:06:58 arkada internetten zbotu indir podbot gibi zbot indireceksin onu cs nin nerdeyse oraya kur kurulu ise cstrike yazar winzipte o cstrikeyi çıkart valve klasörü falan olurya half-lifenin klasöründe oraya yapıştır onu tümüne evet de yoksa cstrikenin olduğu klasöre yapıştıracaksın yapıştırdınmı?? oyuna gir consolese bot_add yaz karışık bot gelir... |
| batmanbatu |
İletim - 28/08/2007 : 09:07:28 hayır bende cd yi takınca bişe açılıyo onu yüklüyom hem botları kendi yapıyo hemde oyunu kendi yüklüyo öyle benimki hiç uğraşmadan yapıon ama şimdi çok uğraşıyorum iki saatte bot atana kadar kendimi ölmüş buluyorum :d |
| quLeryuzz |
İletim - 27/08/2007 : 17:46:48 winzip kurulumu içinde cstrike yazıyormu?? |
| batmanbatu |
İletim - 27/08/2007 : 17:34:15 1.6 nasıl yapılıyor sen onu söyle şimdiden sağol :d |
| quLeryuzz |
İletim - 27/08/2007 : 17:30:08 arkadaş ne yazpmak istiyorsan botlarla ilgili msn ni ver hem botu veririm hemde anlatıyım. ben söğliyim sen ekle var_faress@hotmail.com tekrar yazıyorum
var_faress@hotmail.com
Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum
|
|
|
|