|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| quLeryuzz |
İletim - 09/08/2007 : 16:27:00 arkadaşlar ben pot botu çok merak ettim nasıl bir bot diye bana anlatabilirmisiniz ve 1.5 deki konuşan botlar varya y e basarak konuşan botlar kısacasa hangi bot hangi özellikte olduğunu anlatırmısınız çok lazımda |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| kaplan234 |
İletim - 13/09/2007 : 13:07:31 podbot 2.5 isteyen warsa suna girsin http://www.cs-dunyasi.tr.gg download bölümünde wardır hızlı iner!!! |
| batmanbatu |
İletim - 28/08/2007 : 11:51:17 potbotun en sevdiğim özelliği teroristler bomba kurduğu zaman bi tanesini takip ediyorum beni bombanın kurulduğu yere götürüyo mesela dust 2 de 1-2 tane bomba yeri olduğu için şaşırıyorum hangisine gidim die bide bombayı taşıyan adam follow me diyo herkez geri dönüp onu takip ediyo anlıyolar yani zekiler ama easy de bi oynayım dedim polisle terorist birbirine nişan alıyo 1 e kadar sayıyo ateş ediyo :d |
| RoM3o |
İletim - 18/08/2007 : 02:37:49 Pod Bot şimdiye kadar geliştirilmiş en iyi bottur.AndroidBot,RealBot vs gibi ezik botların yanında tam bi profosyonel kalırlar :D İnan bana bıçakla teke tekte alırım diye düşünme derim Ama eğlenceli oluyor heleki android bot a göre çok daha zekiler :D ama genede aptallıkları çok :) |
| quLeryuzz |
İletim - 09/08/2007 : 23:29:34 ya innanmassan yemin bile ederim geçmiş yılımda oynıyım dedim botlar benden güçlü çıktı.ne yapacağımı şaşırdım benim bilgisayara yükledim güçlü çıkmadı ona hayret ettim mapın aldtındakine 32 yazıyorum oyuna girip çıkıyorum 7 yazıyor böğle bir şey görmedim yaaaama botlar çok zordu 1.6 da oynadığım herkezden güçlüydü 10 tur oynuyorum 5 adam vurup 9 kere ölüyorum |
| Palad1n |
İletim - 09/08/2007 : 22:51:13 >< öldürrüm korma^^ Senden iyi oynamasına şaştım dersem yalan olur.. google'a 1.6 cs bot yaz o bulur. O kişi sayısı olmasın ^^ |
|
|
|