|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| tolgaayvali |
İletim - 10/01/2004 : 13:03:37 lvl dergisinde gördüm Counter Strike condition zero diye bişey çıkacakmış nasıl bir şey aranızda bileniniz varmı |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| tolgaayvali |
İletim - 20/05/2004 : 19:25:02 aldım v oynuyorum oyunun açılışı ve müzikleri berbat keşke beraber dövüşlü(online - botlu) birşey olsaymış ama oyun ismini temsil etmeye başlamış
|
| LordVoldemort |
İletim - 20/05/2004 : 14:15:32 tzengia camin arkasindaki o adama ulasman icin bak camin sag ust kosesinde dikkatli bakmadan gormiyecegin bir delik var orada bombayi salla ve yoluna devam ettt..gerci biraz gec olmus ama umarim isine yarar...
|
| badboy83 |
İletim - 14/05/2004 : 15:15:02 alıntı: er_ac tarafından yazılan:
ben aldım oynadım 2 bölüm geçtim sildim bana göre tek kelimeyle iğrennnçççççççççç...
İlk bölümü biraz kötü ama ikinci bölümü neden beğenmediğini bilmiyorum.İleriye doğru çok güzel olmaya başlıyor.Ben oyunu bitirdim.Bence güzel bi oyun. |
| tolgaayvali |
İletim - 15/04/2004 : 17:21:35 alıntı: tarafından yazılan:
Tolga, verdiğin linki kurallarımıza aykırı olması nedeniyle sildim.
..ok.. |
| O.T |
İletim - 08/04/2004 : 20:16:18 Condition Zero'yu nerden online oynıyabiliriz?Online oyunlar altında bir konu açtım ama burayada bi yazıyım çünkü acil cevap alırsam hemen oynıyacağım nerdeyse 6 aydır cs oynamıyorum. |
|
|
|