AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Counter'da CS Ölümsüzlük Şifresini Bana Öğretin

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
atyl_mytology İletim - 06/08/2006 : 19:06:42
bin kere denedim olmuyoooooo su olumsuzluk
god degil mi ya counter da
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
quLeryuzz İletim - 05/08/2007 : 21:30:09
alakası var işte bende öğleydi sizde olmuyorsa olmuyor ama benim counter 1.6 ve sourcemde oluyordu source silindi 1.6 kaldı ondada işe yarıyor bütün şifreleri hileleri açıyor
Palad1n İletim - 05/08/2007 : 12:24:56
Alakası yok, oyunun yeniden başlatılması gerekir.

Not: 3 gün sonra bu konu 1 yıllık rütbesine erişiyor..
quLeryuzz İletim - 05/08/2007 : 09:02:59
ama verdiğim şifre 5 veya 6 dakika sonra akdivleşiyor yani şifreyi yazdın sen 6 dakika sonra bütün şifreler açılıyor
quLeryuzz İletim - 05/08/2007 : 08:59:42
arkadaşlar çocuğu boşuna yoruyorsunuz 1.6 veya source oynuyorsan bu şifreylen bütün şifreleri açarsın arkadaşlar hep bunu yazarak hile kullanıyorlar hile:
sv_cheats 1
böğle yaz consolasa anladın sen onu değilmi bu şifre bütün hileleri şifreleri açar counterde 1.6 da half-life oynuyorum bölümlü silah şifresi için bu şifreyi yazarak açıyorum silah şifresini counterdede işe yarıyor counter 1.6 ve sourcede işe yarıyor benden bu kadar gerisini sen bul
xzxwx İletim - 04/08/2007 : 05:18:08
arkadaşım boş ver ölümsüzlük şifresini sen birde sv_clienttrace 555 i dene bak neler oluyor mesala sen counter sınya terörlerin bulunduğu ön kapıdan içeri girme köprünün altına gir ve yönün ön kapıya baksın ama arka kapıdaki konteylere hedef alman yeterli ve ateş etmeye devam et

sv_clienttrace 555 rasgele atış şifresidir unutmayın arkadaşlar el bombası alıp önkapıya atmaya hiç gerek yok silahı al eline mermiyi kontrol et ve ateş et bu kadar

0.03 Snitz Forums 2000