AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 cs hl yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
volkan_i İletim - 17/11/2003 : 20:16:22
merhaba ben bi internet cafe işletiyorum ve 4 adet ikinci el bilgisayar aldım ve bunlara windows xp kurulu fakat half-life ve modlarını çok yavaş oynatıyor yavaş derken oyuna girmede problem yok fakat yürüme ateş etme felan ağır çekim gibi win98 veya ml kurduğum zaman sorun ortadan kalkıyo son gelen dört bilg. hariç diğerlerinde oyun normal donanımlarda hemen hemen aynı 32 mb ekran kartı 128 ram sorunu anlayamadım neden açıklayabilirseniz sevinirim
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Rmn İletim - 22/01/2004 : 11:28:44
xp nin yüksek konfigürasyon istemesinden. xp home edition bile en az 256mb ram istio siz 128mb ram e xp kuruyor, normal xp ara yüzünü kullanıyor ve birde counterı 800*600 de falan oynamaya çalışıyorsanız sebebi bundan başka bişii değildir.
porter5 İletim - 21/01/2004 : 22:44:43
ben de xp var ve yükledim sorunsuz hiç kasılmadan çalışıyo..
Bora Poyraz İletim - 20/11/2003 : 21:45:42
bende de xp var ve acayip yavaş hl internet cafelerde çoğunlukla xp yüklü oluyor doğru fakat ana bilgisayar xp olmuyor yavaş çalışmasın diye diğer bilgisayarlar onu ağ üzerinden görünce sorunda ortadan kalkıyor(bugüne kadar gözlemlediğim bu)yani hl yi direkt xp ye yüklersen kasmalar çok oluyor

0.05 Snitz Forums 2000