|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Cedric |
İletim - 04/07/2006 : 09:03:15 212.146.134.228 buyrun beyler herkezı bekleriz.... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| 007 JAMES BOND |
İletim - 23/07/2006 : 19:48:40 Evet arkadaslar cevap bekliyorum.Goren mi yok yoksa bile bile mi atmıyorsunuz..? (hava atmak icin yapmıyorum yanlıs anlamayın)
ARKADASLAAAAR..? Ben yorum bekliyorum ama kimse mesaj gondermiyor! (kızmayın heee ) |
| 007 JAMES BOND |
İletim - 21/07/2006 : 22:03:41 Bak Cedric uyarı ve direk ban mı diyosun?Demek öle dusunuyosun ama deil iste.
Ole cok rastladım ki bir gorsen,kufur denen sey sanki hani ben Headshot'sam sende Ds Urban'san birbirimize isimlerimizle hitap ederiz ama arkadaslarımız saolsunlar her cumlede bir veya daha cok kufur var!Yani polemige sebep olmak istemem ama bence (benim dusuncem) adminler durumu pek ele alamıyolar!.. Ya abicim cok mu zor kufur edeni banla bi daha kolaysa kufur etsin bakalım (tabi clanda o kendi icinden ederse etsin o benim sorunum deil)
Yok yok ben ole dustjump gibi bolumler istemedim.Ben genellikle de_inferno istemisimdir ama dinleyen kiiiim? Ya bi tutturmusunuz dust2'dir dust2!Ya varya bolumu severdim sevmemeye basladım!Sadece bazı bolumlere takılmısınız baska yoooook cok nadir varsa var,yoksa yok yani anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az...! |
| Cedric |
İletim - 21/07/2006 : 11:21:13 Admin varken küfür eden olursa ban 1 kez uyarılır ama cok agır bi küfü edilirse direk ban.Kişi ayrımı yapmıyoruz ama sen dustjump ve benzeri mapler istemişsen öle mapler acmiyoruz accakta cok nadir.Ewet ben Urban 86 lıyım bu siteye kardeşim üye cedric onunda nic bazen girer serwera... |
| 007 JAMES BOND |
İletim - 20/07/2006 : 19:44:02 Evet sıkıntı var!Çok küfür ediyorlar!Ben şahsen küfür etmediğim için küfür edilmesini istemiyorum!Ayrıca sadece bazı oyuncuların dedikleri yapılıyor!Ben kendim Haluk,Headshot olarak (ben genellikle o nickleri kullanıyorum da) pek istediğimin yapıldığını hatırlamıyorum! (yalan olmasın belki 1-2-3 bilemedin 5 kez belki yapılmıştır istediğim ama onların 100000000 kez)
Bunlar olmazsa,herkese aynı şekilde davranılsa,küfür edilmese güzel olacak.
Teşekkürler...
Saygılarımla... |
| Palad1n |
İletim - 20/07/2006 : 15:10:59 terry ve sen(urban sendin de mi?) |
|
|
|