|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| cemaydemir |
İletim - 28/01/2006 : 13:37:38 BANA CS BÜTÜN BİLDİĞİNİZ ŞİFRELERİ VERİRMİSİNİZ |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| cemaydemir |
İletim - 28/01/2006 : 20:12:53 saol gardaş |
| Himanchig |
İletim - 28/01/2006 : 17:46:16 Bazen konu açmadan önce , acaba bu konu daha önce açılmış mı , acaba buna benzer bir konu var mı diye bakmanızı tavsiye ediyorum bu forumda mesaj atmanızın amacı sadece ileti sayısını yükseltmek olmasın bilgi almaya da çalışın ( cemaydemir ,üstüne alınma genelleme yapıyorum , çünkü aynı tür konularla o kadar çok karşılaşıyorum ki... ) Yine de yazalım ....
-impulse101-- 16,000 $ -givespaceweapon_awp --Arctic Sniper Rifle -sv_gravity (-999 to 999999) --Yerçekimi ayarı -sv_aim Auto-Aim --Sadece Sniper Rifle ile otomatik nişan alma -give weapon_(silahadı)-- (silahadı) isimli silahı alın -gl_zmax 0-- Duvarların içinden görün ve ateş edin -ex_interp 0.1 hariç hepsi açık -gl_zmax 3600 --Duvarları normal hale getirir -cl_forwardspeed 999-- İleriye hareket hızına 999 ekler -cl_backspeed 999-- Geriye hareket hızına 999 ekler -cl_sidespeed 999 --Yan adım hızına 999 ekler -gl_spritblend 0 awp nin zoom çizgilerini kalınlaştırır ve hedefi daha rahat vurmanızı sağlar -mp_freeze time oyun başlarken belirli bir süre oyuncuları hareketsiz bırakır -mp_timelimit haritanın zamanını değişmenizi sağlar -impulse 102 oyuncudan et parçaları dökülür -cl_bob 0 hareket ederken silahınız hareketsiz kalır ve hedefi vurmanın kolaylaşır -cl_bobycle -sensivity mousenin dönme hızını yaralar -r_drawiewmodel 0 silahınız görünmez yapar ve daha hızlı hareket etmenizi sağlar
(cave troll arkadaşımın yazısından alıntıdır (baştaki yazıları tabiki de ben yazdım) eğer daha ayrıntılı bilgi istiyorsan önceki konuları araştırmanda fayda var) |
|
|
|