|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
riberymami |
İletim - 06/08/2005 : 01:23:57 sizce en iyi oyuncular orda neler muhtemel 11 inizi yazarmısınız ama hesaplı ve genç oyuncular biraz zor ama oyunda usta olanlara fazla zor gelmez size bir iki oyuncu adı verem edgar barreto(nec)martin ligüera(fenix)todorov(litex)kakalov(litex)yasin karaça-deniz baykara-castonzo(river)eee birazda sizden bekliom |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ultrasker_tr |
İletim - 30/11/2005 : 16:31:49 ****EN GENÇ OYUNCULAR****
AYRICA YASİN KARAÇA MOKOENA BORRE TABİKİ CAFERCAN LUNA SABANKAY OĞUZ MÜLAYİM ERDEM UĞUR UÇAR İRFAN BAŞARAN ÖZCAN ÖZGÜRCAN MERT TOPÇU SEZER ÖZTÜRK MİTTİ HUGO FRDY ADU POLAT KESER SENCAN KIRIKKAYA
MANAGER OYUNU HAKKINDA ÖĞRENMENİZ GEREKENLERİ DE BANA SORABİLİRSİNİZ AYRICA MANAGER YARDIM!!! dikkat_erkan_cikabilir@hotmail.com
|
ultrasker_tr |
İletim - 30/11/2005 : 16:25:19 TEK KELİMEYLE CAFERCAN AKSU.. VE DOMİNİAL LUNA ARJANTİNLİ SOL AÇIK FORVET VE ORTASAHA ORTASINDA OYNUYO VE MUHTEŞEM BİR OYUNCU 20 YAŞINDA |
exesnake |
İletim - 23/11/2005 : 21:23:59 cuzeiro dan kerlon u deneyin pişman olmazsınız
|
rohan |
İletim - 04/09/2005 : 20:06:24 alıntı: erdoponi tarafından yazılan:
babangida,agahowa,west bunlar nijeryalı (yazılışları yanlış olabilir)
doğru söylüyon çok felaket oyuncular |
erdoponi |
İletim - 25/08/2005 : 18:33:55 babangida,agahowa,west bunlar nijeryalı (yazılışları yanlış olabilir) |
|
|
|