Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
Himanchig
İletim - 19/02/2005 : 16:41:33 Özel yeteneği yani flair'i 20 olan genç ve kaliteli forwetler arıyorum.Bunlardan biri Cristiano Ronaldo diğerini bulamıyorum ama orta saha da söylerseniz olur.Genç dediysek bayaa genç olacak Ronaldo gibi yani 20 yaş altında.
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
R_Van Der VAARTTT
İletim - 15/05/2005 : 11:27:29
alıntı:SEATTLE tarafından yazılan:
Ama Adriano'yu ilk aldığında Flair 17 filan . Bu arada unutma Evil ben 2014'deyim . Adriano 2005'te 23 yaşında 2014'te 32 yaşında oluyor . Yani genç futbolcular araına girmiyooooor ,,,,,
Hmm, sanırım oyunla ilgili pek bir bilgin yok.Sen save'inde 2013 yılına geldiğinde yeni yeni oyuncular gelir ama başka bir oyunda hiçbir zaman aynı oyuncular gelmez, her zaman değişir.Problemini buraya yazmak yerine Player Search'ten arasan daha iyi olurdu, iyice kafan karıştı şimdi ...
Evil
İletim - 22/04/2005 : 15:16:30 şimdi sen genç diyon o zaman yani 2014 te dolu yeni genç oyuncular çıkıyo yani sen şimdi sordun herkes başlangıç a göre söyler mesela karakartal ronaldo recoba totti falan demiş bi diego bile 30 yaşına gelmiş oluyo bu benim görüşüm