|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
uckazaz |
İletim - 27/07/2004 : 23:12:35 Antrenörler ve asistan menajerlerin özelliklerinin iyi olmasının antremanlara ve oyuncuların gelişmesine bir etkisi var mı? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
manu |
İletim - 16/01/2005 : 22:46:10 tabiii etkisi var totenham ın yedek antrenörü çok iyi |
huseyinyenidogan |
İletim - 24/09/2004 : 16:34:42 slm arkadaşlar Antrenörler kupa veya takım şampiyon olunca özellikleri artıyor. Bu sebeple yaptırdığı antrenman oyuncuya aynen yansıyor. Ancak dahada önemlisi oyuncunun takım kadrosunda surekli oynaması gerekiyor. Benim buşekilde herkezin hayret ettiği oyuncularım var. Size oyun başında alınması zorunlu birkaç futbolcu yazayım.''farnerut alex..., alessio cerci, cris,diego, cosmin contra,boumsong, song(GS), danny, rooney,romero adrian Türk: tuncay, ilhan, yasin karaça, çetin aydin, hüsnü zeybekoğlu, halil altintop,mehmet polat, ekrem dağ,'' |
bahoa |
İletim - 19/09/2004 : 14:31:29 arkadaşlar şimdi ben bu antrenör işini gerçekten çok ciddiye aldım. oynarken sürekli oyuncular emekli oluyor ya emekli olup antrenör listesinde gözüken oyuncuların iyilerini kaçırmamanızı öneririm. Örn:Robeerto muzzi yi oyuncu/koç iken almadım adam parmayı koç olarak 5 yirmi 2 18 le yönetti(özellikleri)bir de bi tavsiye tatillerde kupalardan falan önce özellikle önemli maçlardan önce oyuncuların antremanlarını sonuna kadar arttırın maça 3 gün kala antremanları kesin dinlensinler çok işe yarar bi deneyin |
kaanmurat |
İletim - 14/09/2004 : 22:13:04 Arkadaşlar menajer seçenekleri bölümünde antremanları baş antrenör yönetsin die bi seçenek war. Onu işaretlesek iyi mi olur yoksa kötümü_? |
muratozek |
İletim - 12/09/2004 : 00:09:14 İyi bir antrenör ve bir antreman programı özellikle genç oyuncuların performansına çok büyük bir katkı sağlar bu nedenle bu konuya çok dikkat etmelisin |
|
|
|