AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Yardım CM3

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
---MERT--- İletim - 21/06/2003 : 17:43:45
Hocam ya Küçükköysporla başladım oyuna.Transfer Bütçesi 0 TL.Yardıöm edin ilk sezonumu sonuncu olarak bitirdim.Nasıl para kazanıcam biraz yardımcı olun lütfen.Sürekli borca giriyorum.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
uckazaz İletim - 01/07/2003 : 13:39:08
Ama o takımda ne kadar iyi oyuncular vardır ki yani diğer takımların alabileceğini pek sanmıyorum.Bence o takımla kazanacağın tranfer parasıyla bile pek bişey yapabileceğini sanmıyorum tabii o senin vreceğin karar ama bence biraz parası olan bir 2. lig takımına geçmelisin.
inter_23 İletim - 25/06/2003 : 14:04:25
cyberdal katılıyorum kesınlıkle bonservısı elınde bulunan oyunculara dal mesela ama sen 2.ligdesin yabancı lamazsın heralde sayet alırsan guardiola war super kıralıklar ıcınde cafer var elazıgsporun yenı transeferı za roberto baraga oynuıyor 1.7-1.8 cıvarında falan gelıyor dene istersen
gokhan İletim - 24/06/2003 : 11:09:53
İyi para kazanmanın yolu transferden geçer sat bikaç oyuncu kurtul borçlardan hem yönetimin güvenini kazanmaya bak zorlu maçları kazanabilirsen yönetim sana transfer bütçesi verecektir
murataydos İletim - 23/06/2003 : 16:28:39
Transfer edeceğin oyuncunun takımını al ve oyuncuyu kendi takımına bedavaya ver.Ya da serbest kalmış oyunculardan al.Örnek:Mark Kerr'in takımını alıp bedavaya mark Kerr'i getir.
cyberdal İletim - 22/06/2003 : 20:08:40
transferi unut bence ilk yılında yönetim sana tam olrak güvenmedigi icin bütce talbeini red eder... oyuncu kirala, sözleşmesiz ya da bonservisi elinde olan adamlara git...

0.02 Snitz Forums 2000