AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 YENİLİK

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
egooistt İletim - 09/02/2004 : 15:50:06
arkadaşlar 3 senedir cm oyunuyorum ama bir türlü ilk zamanlardaki tadını alamıyorum artık. 2. ligden 1. lige çıkarmamı dersiniz, güçlü takımı 6 sene üst üste şampiyon mu yapmak dersiniz, Villareal takımını şampiyon yapıp, 2. sene Şamp. Ligi 2. tur gurupları mı dersiniz. Daha aklıma gelmeyen bir sürü başarı ve tabii ki bir o kadar da hüsran size de böyle şeyler oldu mu? Olduysa nasıl eski günlerinize geri döndünüz? tavsiyelerinizi bekliyourum.
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
egooistt İletim - 09/02/2004 : 17:03:09
Mafia, GTA Vice City falan ezberledim. Ben oyundan sıkılrıktan sonra nasıl oyundan çıkmadan tekrar oyuna adepte olabiliriz. Ben bunu başaran var mı diye sordum?
LittleDevil İletim - 09/02/2004 : 16:18:45
Eğer ben illa menajerlik isterim başka şey sökmez diyorsan Euro 2003 gibi bi oyun vardı onun dene(Ve bunun gibi oyunları)Farketmez dersen gidip Prince Of Percia veya LoTR:Rotk(Lord Of The Rings:Return Of The King bilmeyenler öğrensin kısa yazılışını)al hımm Gta tarzı istiyorum dersen Crazy Taxi Roller3(onun gibi bişeydi) al eski günlere döniim diosan Gta tarzında VC al Mafia al Delta Force Black Hawk Down al (ve team sabre ek paketini)Medal Of Honor Al Star Wars KOTOR al XIII al ben şahsen Cm'den bıkınca bunları yaparım veyaaaaa
yeni Cm'yi bekle(Nextlevel oyun programında açıklandı ve OyunSitesi'nin şu linkine bak:http://www.oyunsitesi.gen.tr/haberler/haberler.asp?haber=30012004-192607

0.03 Snitz Forums 2000