|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
union |
İletim - 06/02/2004 : 22:04:16 Editörde yaptığım değişiklikleri kayıt ediyorum. Yeni oyun açarken hata veriyor. Ben yanlışmı yapıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim. Eski kayıtlarda bir sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim. |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
union |
İletim - 09/02/2004 : 22:07:40 Kardeş oyunu tekrar yükledim. Yaklaşık 6-7 oyuncuyu kendi takımıma aldıktan sonra oyunu tekrar açtım ve yine hata verdi. Daha sonra tekrar girdim istediğim oyuncuları serbest bıraktım oyuna girip teklif yaptım şimdi teklifi kabul etmelerini bekliyorum(şansa). Bu hata'yı nasıl aşabilirim. Acaba oyuncuları yanlış yerdenmi alıyorum bide bunu tarif edersen sevinirim. Şimdiden sağol.. |
Bora Poyraz |
İletim - 07/02/2004 : 20:54:27 Oyunu tekrar yüklediğimde editör'ü kullanabildim,değişiklikler yapabildim ve hiçbir hata almadım. |
union |
İletim - 07/02/2004 : 20:20:54 Oyunu tekrar yüklediğinde editör'ü kullanabildinmi. Yoksa oyun düzeldi anlamındamı soyledin. |
Bora Poyraz |
İletim - 06/02/2004 : 23:20:49 O bende de olmuştu editor de bir şey değiştirmiştim ve kaydetmiştim.Ama yeni oyun yüklerken oyun hata vermişti.Oyunu silip tekrar yüklediğimde ise bi daha karşıma öyle bir sorun çıkmamıştı. |
|
|
|